Balya Yükleme Makinası Kullanan warmı ?

Ynt: Balya Yükleme Makinası Kullanan warmı ?

Biz çelikelin yukleme makinasını kullanıyoruz.Geçen sene 6000tl ye aldik ve çok memnunuz 20dk da 100 balya yükleme yapiyor.

Guzel makina ama iki yil once 80 ligini sormustuk
Tam hatirlamiyorum fiyatini iyi bir para istemislerdi

bunu bende düşünüyorum. .
iyi randıman veren bir yükleme aklıma yatarsa almak istiyorum. .
bakalım kullanıcı yorumlarına ne çıkacak. . :)

bakalım kullanan varsa bizede bilgisini paylaşır umarım ama
lgere link=topic=76361.msg902492#msg902492 date=1403848977' Alıntı:
köyün gençleri nereden para kazanacak iç-*-*
köyde genç yok ki herkes şehre gitti ben memurum gelip gece tarlada şöförlük yapıyorum adamlar köyde yaşıyor gel 2 saat diyom zati balleleri indirme yok damperliyoruz ama adamlar yine gelmiyor.. hadi ben balleya bulamıyorum meyvecilerde bulamıyor bizim gençler hiç çalışmıyor malesef ..

eski yıllarda bu konu açılmıştı. hatırladığım kadarıyla o zamanlar videodaki makinaya benzerini 50 bin tl diye yazmıştı arkadaşlar. hatta yerli olanına 80 bin tl istemişler diye yazmıştı arkadaşlar.

FEHİM link=topic=76361.msg902558#msg902558 date=1403892424' Alıntı:
eski yıllarda bu konu açılmıştı. hatırladığım kadarıyla o zamanlar videodaki makinaya benzerini 50 bin tl diye yazmıştı arkadaşlar. hatta yerli olanına 80 bin tl istemişler diye yazmıştı arkadaşlar.
yuh :D
o paraya ev alıyor millet :D
ben ufak çekili tip wardı sadece yukarı atan 5-6 bin civarı onlardan bulayım bi tane iş görcek yoksa bu sene eleman yok 2bini aşkın balle kolay gelmez :D