PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Balye makinasi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1417100" data-attributes="member: 6672"><p>Gectimiz sezonda </p><p>İpı 14 liradan vadeli almıştım</p><p>Mazotta ilk 6 tlden en sonda 7,5 tan sezon bitti ve 3,5 tan balya bağladık</p><p></p><p></p><p>Bugün mazot 10500 tl</p><p>İp 30 tl </p><p>Gectimiz sezondan bugüne yedek parca %200 artmış hep demire endeksli oldugu icin</p><p>Şimdi bugün balya bağlasam 7 tl den bağlamam lazım sezona 5 ay var daha </p><p>Benim sabıt müşterim var ortalama 20 30 bin ortalama balya yapıyorum ama bu sezon azaltmayı düsünüyorum bu şartlarda para kazanmak cok zor heleki para toplamak </p><p>7 liradan bağlasan gecenseneki kâr marjini yakalamaz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1417100, member: 6672"] Gectimiz sezonda İpı 14 liradan vadeli almıştım Mazotta ilk 6 tlden en sonda 7,5 tan sezon bitti ve 3,5 tan balya bağladık Bugün mazot 10500 tl İp 30 tl Gectimiz sezondan bugüne yedek parca %200 artmış hep demire endeksli oldugu icin Şimdi bugün balya bağlasam 7 tl den bağlamam lazım sezona 5 ay var daha Benim sabıt müşterim var ortalama 20 30 bin ortalama balya yapıyorum ama bu sezon azaltmayı düsünüyorum bu şartlarda para kazanmak cok zor heleki para toplamak 7 liradan bağlasan gecenseneki kâr marjini yakalamaz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Balye makinasi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt