Başak 2060 bahçe vitesi hakkından

S.a başakların bahçe motorlarında 16 ileri 8 geri burdaki 16 ileri nasıl oluyo 12 ileri 12 geri levyeli 7066 var bizde 4u surungen 4 u arazi 4 u seri. 16 ileri de nasıl bölünuyor?

Bir kolda 1 2 3 4 vitesleri var hız seçme hep ondan yapılıyor. Birde ikinci kol var üzerinde H L ve R var. H konumu normal L konumu buçuk oluyor R de geri 8 ileri 4 geri oluyor. Takviye kolu solda küçük bir kol olması lazım takviyeye alınca yine 8 ileri 4 geri oluyor. Toplamda 16 ileri 8 geri olmuş oluyor

Şimdi sizin için web adresine baktim itl3100flt yazıyor. Aynı motor solis 60 liklardada sonalika itl3100flt yazıyor. İsterseniz sizde bakın. Ama 2080 de perkins var o dogru

Fuardaki oyle demisti diye hatirliyom da sonalikaymis.
Yapcak bisey yok diger motorlar ucmus 70 80 fiyat cekiyolar bu bari 55 felan alinir sıkı pazarlikla

Fuardaki oyle demisti diye hatirliyom da sonalikaymis.
Yapcak bisey yok diger motorlar ucmus 70 80 fiyat cekiyolar bu bari 55 felan alinir sıkı pazarlikla
Evet Pazarlık çok önemli gerçekten biraz tok alıcı olun ve başka bayiilere bakın. Hatta ana bayii bulun ve aşağıdan başlayın pazarlığa. Liste fiyatları çok yüksek

Başka duymadım ama ilerde belki motor değişik diye ikinci eli düşebilir. Bursa bayisi kampanya diye 58000 yazmış siz fiyat aldınız mı

Öyle hemen sorun çıkacağını zannetmiyorum almadan önce pompa falan ne marka bakın ama onun içinde kaliteli mazot kullanırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.