Başak 2060 plus nasıl?

Traktör almayı düşünüyorum başak 2060 plus orjinal kabin klimalı sizce nasıl traktör. Sonalika motor kötümü ve çok sorun çıkarırmı bu traktör fiyatı aynı segmentteki traktörlerden makul. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Ynt: Başak 2060 plus nasıl?

Ben kullanmadm ama bizim burda bi kac tane var tamirden beri gelmiyor belkide o traktor sorunluydu bilmiyrum da. Ama 2075 ler iyi gorunuyor onlrda sorun yok gibi

bizim komşuda 2075 var 2014 model eski kasa 1 defa aynı amorti 1 defada yine ordan dişli kırmıştı sıfır motor bilmiyorum biraz sorunlu gibiydi yinede siz bilirsiniz.

aynı motoru erkunt kısmet 58 e modelindede kullanıyo yanılmıyorsam.Bence bulaşma illede başak alacaksan 2073 al

erkunt kısmet 58 e ve başak 2060 pek farkı yok. hangisi daha iyi üretiyorsa.ve bölgendeki servis durumuna göre tercihini yap derim.