Başak Traktör

Ynt: Başak Traktör

AYNI KONUYU YENİDEN AÇAMAYALIM KONU KİRLİLİĞİ OLUYOR. EMİN OL BİLGİSİ OLAN ARKADASLAR KESİN CEVAP VERECEKLERDİR.... BU ARADA HOSGELDİNİZ hgg-*-sFORUMA

Öncelikle hoşbulduk, teşekkür ederim. Eski konuyu yanlış bölüme yazdığımı fark ettiğim için bu bölümede yazdım, diğer konuyu silemediğim için özür dilerim.

BEN SÖYLE BİR BİLGİ VEREYİM 2085LERİN HAKKINDA YAN KÖYDE BİR KOMSUMUZDA VAR BAYILMA PROBLEMİ VARMIS KÖYÜMÜZDE 2075 VAR ODA AYRI BİR CANAVAR... 2073 HAKKINDA NET BİR BİLGİM YOK....

2060 başak yakıt fazla çekmiyor ne yapmamız lazım

arkadaşlar biz 2060 başak aldık ama yolda yakıtı fazla bide çekmiyor ne yapmamız lazım

sen o 2060 başağı sat 8053 bi steyr al benden tavsiye başak 2073 vardı bizim köyde bitane her yerinden yağ kaçırıyo diye sattı jhondeere aldı başağı kötülemiyorum BE serilerini iyi diyolar

2073 ler turbosuzdur.2075 ve 2085 lerde turbo var.2075 ve 2085 in pistonları aynı yakıt ayarları farklı.