PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Başkasına ücret karşılığı tarla işleme.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İsmett" data-source="post: 1414710" data-attributes="member: 75276"><p>Hayırlı geceler. Arkadaşlar ücret karşılığı ekime tarla hazırlama gübre atma yani ekim işi hariç diğer bütün işleri yapmak. Bunları dekar başı nasıl hesaplayacağız yani hepsi ayrı ayrı mı hesaplanacak gübre atması potinger çekmesi sap kıyması ilaçlama anız sürümü vs. Ben tekirdağ da yaşıyorum bunları bilen arkadaşlar yazabilirler mi. Ve bu sene dekarı kaç tl den yapılıyor bu işler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İsmett, post: 1414710, member: 75276"] Hayırlı geceler. Arkadaşlar ücret karşılığı ekime tarla hazırlama gübre atma yani ekim işi hariç diğer bütün işleri yapmak. Bunları dekar başı nasıl hesaplayacağız yani hepsi ayrı ayrı mı hesaplanacak gübre atması potinger çekmesi sap kıyması ilaçlama anız sürümü vs. Ben tekirdağ da yaşıyorum bunları bilen arkadaşlar yazabilirler mi. Ve bu sene dekarı kaç tl den yapılıyor bu işler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Başkasına ücret karşılığı tarla işleme.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt