Başkent traktör nasıl sizce?

merhaba arkadaşlar ankarada üretilen başkent traktör nasıl bilgi verirmisiniz .iran malı flan diyorlar ama motor olarak perkins motor varmış herhalde bilgilendirseniz lütfen

Ynt: Başkent traktör nasıl sizce?

beylerli link=topic=41391.msg371825#msg371825 date=1301853474' Alıntı:
diğerleri nasıl..bizim orda 6 7 tane 240 süper aldılar da ondan sordum.
diğerleri perkins aslında 258 ' e de perkins ' in intercoolerlı uzelin 288 de kullandığı motorunu takabilirdi ama takmamış neden takmamışsa artık

massey çakması bir traktör ,,2 gün önce tanıtım için getirmişler egzosttan yağ attırmış her tarafı yağdı ,, sahsen o traktörlere para vermem,,

hım iran malı falan diyorlar ama perkins motor var bende anlamadım kullananda yok herhalde sitede bilgi almam gerekiyorda başkent hakkında 240 modelleri çok hoşuma gidiyor almayı düşünüyomda bilgisi olan varsa yazsa çok sevinirim.

uzelin yaptığı gibi mf ye üretim yaparken lisansını almış kendi adına üretim yapan ITMCO (İran şirketi) nun yerli montajı

bence taklitten ibaret ve her taklit aslında bir övgüdür.. yani mf iyi bi marka ki bisürü takliti var

yok değilim nerde massey nerde holland gözünü seveyim massseyin ya .