PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tohumculuk
Bayer, Monsanto şirketinin peşinde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cem.ispir" data-source="post: 1044894" data-attributes="member: 51874"><p>Gungor Uras, konuyu gundeme getirmis, iyi ancak ;</p><p></p><p>Chemchina-Syngenta birlesmesi/satisi henuz tamamlanmis degil, is olmus bitmis gibi bir hava var. Syngenta'nin Amerika'daki varliklari dolasyiyla Amerikan duzenleyici kurumlarinin onayi gerekiyor.</p><p></p><p>Yakin zamanda olan bir Dow-Dupont birlesmesi soz konusu, bu kadar kitabi bilginin icinde iki satir da bu gecebilirdi.</p><p></p><p>"Bizi ilgilendiren, tarımda genetiği değiştirilmiş tohum ve fidelerin, insan sağlığına zararlı tarım kimyasallarının kullanılıp kullanılmayacağıdır." kismi iyi hos da, Monsanto mu bu kimyasallari uretiyor? Bayer mi? Bu adamlarin urettiklerinin muadili diye aldiklarimiz ne kadar guvenilir?</p><p></p><p>Bugun oturdum yaziyi gazetede okudum, bosa gecen vaktim icin kizdim kendime...</p><p></p><p>not: monsanto'nun turkiyede neden misir tohumu yok ki diye dusunmus durmustum bir ara, ozellikle round-up ready cesitleri amerika'da satiliyorken. Turkiye'deki markalarindan biri dekalbmis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cem.ispir, post: 1044894, member: 51874"] Gungor Uras, konuyu gundeme getirmis, iyi ancak ; Chemchina-Syngenta birlesmesi/satisi henuz tamamlanmis degil, is olmus bitmis gibi bir hava var. Syngenta'nin Amerika'daki varliklari dolasyiyla Amerikan duzenleyici kurumlarinin onayi gerekiyor. Yakin zamanda olan bir Dow-Dupont birlesmesi soz konusu, bu kadar kitabi bilginin icinde iki satir da bu gecebilirdi. "Bizi ilgilendiren, tarımda genetiği değiştirilmiş tohum ve fidelerin, insan sağlığına zararlı tarım kimyasallarının kullanılıp kullanılmayacağıdır." kismi iyi hos da, Monsanto mu bu kimyasallari uretiyor? Bayer mi? Bu adamlarin urettiklerinin muadili diye aldiklarimiz ne kadar guvenilir? Bugun oturdum yaziyi gazetede okudum, bosa gecen vaktim icin kizdim kendime... not: monsanto'nun turkiyede neden misir tohumu yok ki diye dusunmus durmustum bir ara, ozellikle round-up ready cesitleri amerika'da satiliyorken. Turkiye'deki markalarindan biri dekalbmis. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tohumculuk
Bayer, Monsanto şirketinin peşinde
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt