bazı MF tek çekerlerinin ön lastiklerini dıştan eskitme olasılığı fazlamı ...

bazı MF tek çekerlerinin ön lastiklerini dıştan eskitme olasılığı fazlamı ...

öyle bir şikayet duydum galiba...

Ynt: bazı MF tek çekerlerinin ön lastiklerini dıştan eskitme olasılığı fazlamı ...

acaba, ön dingil tasarımında ve teker konuşlandırılması konususunda , KANBER AÇISI tasarım eksikliğmi ... yoksa yeterli rot ayarının yapılmamasından dolayımı ...rot ayarı bozuk olsa , ön tekerin bütün yüzeyi eşit aşınır diye düşünüyorum ...genelde dıştan aşınıyor ön tekerler...

Ynt: bazı MF tek çekerlerinin ön lastiklerini dıştan eskitme olasılığı fazlamı ...

karsıdan bakıldıgında mf on tekrleklerı skoda arabalarının arka lastıklerı gıbıdır

atilla link=topic=23825.msg195427#msg195427 date=1247686248' Alıntı:
öyle bir şikayet duydum galiba...
Slm . atilla abi bence sen yanlış duymuşsun gibime geliyo

nailyetek link=topic=23825.msg195441#msg195441 date=1247687182' Alıntı:
Slm . atilla abi bence sen yanlış duymuşsun gibime geliyo
bende yanlış değerlendirebilirim ...ama makinalarda kanber açısına bakarım ...marka ayırmadan ...muhtarım...

evet ben de farkettim özllikle gold 2wd lerde daha çok belli oluyo

atilla link=topic=23825.msg195445#msg195445 date=1247687378' Alıntı:
bende yanlış değerlendirebilirim ...ama makinalarda kanber açısına bakarım ...marka ayırmadan ...muhtarım...
Ya atilla abi bu sorunu bzm burda 6066 nh de yaşadı arkadaşlarım hala çözülmedi

fakat mf lerde hiç duymadım bizim burası mf mezarlığı gibi

Ynt: bazı MF tek çekerlerinin ön lastiklerini dıştan eskitme olasılığı fazlam

ağır abi link=topic=23825.msg195438#msg195438 date=1247686957' Alıntı:
karsıdan bakıldıgında mf on tekrleklerı skoda arabalarının arka lastıklerı gıbıdır
skoda bacak maymun suratlı derler ya :D

peki mf 398lerin ön lastiklerin içi neden yarılıyo ?

cubuklu06 link=topic=23825.msg195468#msg195468 date=1247688154' Alıntı:
skoda bacak maymun suratlı derler ya :D
bu melodiyi biyerden hatırlıyo gibiyim ç.......u y...r neyse ali konu ciddi ciddi olalım kardeşim benim