S.a arkadaşlar bahardan beri Bereket Tv kanalıyla haftalık yayınlanacak sabit bir program için iletişim halindeydik bu gün Malik KAMBUR kardeşim ve ekibi ziyaretime geldiler program konusunda detayları konuştuk ve program çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlamaya karar verdik.Ben buradan çekimlerle alakalı ve yayın tarihleriyle alakalı bilgi paylaşımında bulunacağım.Program konseptine gelince standart model işletme ve işletmeci profili çizeceğiz yani birçok küçük ve orta işletmelerin işletmecilerin yapacağı imkanlara sahip bir süt ve besi işletmesinde hangi uygulamalar yapılıyor,koruyucu hekimlik,hayvancılığın zor yanları vs. birçok konuda çekimler yapılacak bunun yanında tarla tarımı özellikle kaba yem yetiştiriciliği hakkındada detaylı çekimler yapılacak,artı sosyal bir çifçinin özellikle internet ortamındaki çifçi muhabbetleri çifçi buluşmaları işlenecek tabiki Trakkulup buluşmalarınıda çekim altına alacağız bu konuda bu yıl yapılacak trakkulup buluşmasına ev sahibi olarak talibim Malik beylede bu konudada aynı fikirdeyiz buluşmada yakın çekimler yapılacak.
Bu yaz işletmede bazı değişiklikler yaptım işletmenin yeni hali aşağıdaki resimlerde göreceksiniz.Program konusunda Trakkulup üyeleriyle sürekli istişare içerisinde olacağız.
İşletmenin yeni hali:
[/QUOTE]
Bu yaz işletmede bazı değişiklikler yaptım işletmenin yeni hali aşağıdaki resimlerde göreceksiniz.Program konusunda Trakkulup üyeleriyle sürekli istişare içerisinde olacağız.

İşletmenin yeni hali:

[/QUOTE]