PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bereket tv
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cengizhan-KILIÇ" data-source="post: 1299442" data-attributes="member: 77710"><p>Tarım kanalalrı iyi hoş ama belli bir dönem izledim hep makina ekipman traktör biçerdöver yayını yapılıyordu ben hiç 1 seferinde de tarlada verimin nasıl arttırılacağına dair bir program görmedim işin açığı istisnalar hariç tabi ben denk gelmemiş de olabilirim ama genel olarak hep makina ekipman üzerinden gittiler hiç organik gübre ile kimyasal gübrenin farkını zararını artısını anlatan görmedim hiç toprak analiz değerlerine göre atıyorum fosfor fazla ise ne olur pootasyum fazla olur ise ne olur ph fazla ise ne olur anlatıldığını görmedim yada bunları anlatacak profösörlerin ekrana gelip onca yılın verdiği bilgi birikimi 1 yayında izleyiciye aktarmak isteyip çok teknik ve bilimsel açıklamalarından dolayı bir şey anlamadım inşallah yeni kanalı daha iyi yaparlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cengizhan-KILIÇ, post: 1299442, member: 77710"] Tarım kanalalrı iyi hoş ama belli bir dönem izledim hep makina ekipman traktör biçerdöver yayını yapılıyordu ben hiç 1 seferinde de tarlada verimin nasıl arttırılacağına dair bir program görmedim işin açığı istisnalar hariç tabi ben denk gelmemiş de olabilirim ama genel olarak hep makina ekipman üzerinden gittiler hiç organik gübre ile kimyasal gübrenin farkını zararını artısını anlatan görmedim hiç toprak analiz değerlerine göre atıyorum fosfor fazla ise ne olur pootasyum fazla olur ise ne olur ph fazla ise ne olur anlatıldığını görmedim yada bunları anlatacak profösörlerin ekrana gelip onca yılın verdiği bilgi birikimi 1 yayında izleyiciye aktarmak isteyip çok teknik ve bilimsel açıklamalarından dolayı bir şey anlamadım inşallah yeni kanalı daha iyi yaparlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bereket tv
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt