PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Besicilik yapmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1474224" data-attributes="member: 25443"><p>Hayvancılık imkan işi önce imkanlar hangine uygunsa onu yapmak gerek</p><p>Ben yaparım yapayımda herkes görsün diyenler boş çıkıyor</p><p>Bölgesel doğal imkanlar hangi hayvancılığa uygun bu önemli</p><p>Yanlış seçim yanlış iş başlanır sa zaten ekonomik şartlar birde doğal şartlar kuraklık işi yürütmek mümkün değil</p><p>Havza bazlı üretim en başta önemli</p><p>Bölge hangi hayvancılığa uygun hep canımız istiyor angus şarole ama bu hayvanlar nereden gelmiş geldikleri yerde yılın kaç ayı merada oluyor Mera durumları nasıl</p><p>Bizde yemciden yem samancıdan saman getir Mera yok ya ekili olur olmaz ya bina yol yapılmış olanda toz tozuyor</p><p>Hayvancılık en ucuz maliyet Mera bizde o yok olan yerde kimse yapmak istemiyor herkes şehire kaçmak istiyor</p><p>Et süt dahada pahalılanır kimse yapmak istemiyor bu işi</p><p>Yapçak olana tavsiyem önce iyi araştırma hangi uygun ama koyun ama keçi ama arıcılık ama süt sığırı ama et başlayınca dönüş yok ömürlük iştir</p><p>İstikrar önemli dededen toruna</p><p>Banada dedemden kaldı birşeyler hala yapmaya çalışıyorum ama benden sonra yok herkes emlakçı masa başı satıp yemek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1474224, member: 25443"] Hayvancılık imkan işi önce imkanlar hangine uygunsa onu yapmak gerek Ben yaparım yapayımda herkes görsün diyenler boş çıkıyor Bölgesel doğal imkanlar hangi hayvancılığa uygun bu önemli Yanlış seçim yanlış iş başlanır sa zaten ekonomik şartlar birde doğal şartlar kuraklık işi yürütmek mümkün değil Havza bazlı üretim en başta önemli Bölge hangi hayvancılığa uygun hep canımız istiyor angus şarole ama bu hayvanlar nereden gelmiş geldikleri yerde yılın kaç ayı merada oluyor Mera durumları nasıl Bizde yemciden yem samancıdan saman getir Mera yok ya ekili olur olmaz ya bina yol yapılmış olanda toz tozuyor Hayvancılık en ucuz maliyet Mera bizde o yok olan yerde kimse yapmak istemiyor herkes şehire kaçmak istiyor Et süt dahada pahalılanır kimse yapmak istemiyor bu işi Yapçak olana tavsiyem önce iyi araştırma hangi uygun ama koyun ama keçi ama arıcılık ama süt sığırı ama et başlayınca dönüş yok ömürlük iştir İstikrar önemli dededen toruna Banada dedemden kaldı birşeyler hala yapmaya çalışıyorum ama benden sonra yok herkes emlakçı masa başı satıp yemek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Besicilik yapmak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt