PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
besicilik, yıl 2022, kazançlı bir iş mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcuk43" data-source="post: 1434743" data-attributes="member: 80948"><p>İlçe tarım dairelerinde fizibilite raporu hazırlayabilecek ve bu konuda çiftçilere eğitim verebilecek insanlar bulundurulmalı.Artık çiftçi köylü diye tabir edilen bir toplum kalmadığını düşünüyorum.Onlar birer işadamı esnaf.Ona göre kendilerinin evleri,damları veya çiftliklerinin kapasitelerine göre ne kadar hayvan bakılıcaksa ona göre bir rapor hazırlamaları gerekiyor.Gerekirse ortaklık kurarak hayvan sayısını arttırmak mantıklı.2 Fabrika düşünün platformları makineleri eşit ve maksimum kapasite 20 ton günlük üretim.10 kişi çalıştırıp bir tanesi 5 ton diğeri 20 ton üretim yapıyor.Bu fabrikaların maliyetleri kesinlikle bir değil 5 ton olan ya zarar ediyor ya da istenilen kar oranlarına ulaşamıyordur.Artık besicilik veya süt hayvancılığı yapanlar da böyle olduğunu düşünüyorum.50 başlık bir ahır var ise 50 baş çalışılmalı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcuk43, post: 1434743, member: 80948"] İlçe tarım dairelerinde fizibilite raporu hazırlayabilecek ve bu konuda çiftçilere eğitim verebilecek insanlar bulundurulmalı.Artık çiftçi köylü diye tabir edilen bir toplum kalmadığını düşünüyorum.Onlar birer işadamı esnaf.Ona göre kendilerinin evleri,damları veya çiftliklerinin kapasitelerine göre ne kadar hayvan bakılıcaksa ona göre bir rapor hazırlamaları gerekiyor.Gerekirse ortaklık kurarak hayvan sayısını arttırmak mantıklı.2 Fabrika düşünün platformları makineleri eşit ve maksimum kapasite 20 ton günlük üretim.10 kişi çalıştırıp bir tanesi 5 ton diğeri 20 ton üretim yapıyor.Bu fabrikaların maliyetleri kesinlikle bir değil 5 ton olan ya zarar ediyor ya da istenilen kar oranlarına ulaşamıyordur.Artık besicilik veya süt hayvancılığı yapanlar da böyle olduğunu düşünüyorum.50 başlık bir ahır var ise 50 baş çalışılmalı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
besicilik, yıl 2022, kazançlı bir iş mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt