PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
beyaz altın veren inekleri kestirmeyin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1428813" data-attributes="member: 59451"><p>Çare olacaklar mevki makam peşinde koştular şimdi işleri tıkır,</p><p></p><p>kendilerine çareyi bulmuşlar daha birde milletin işlerine çaremi düşüneceklerdi?</p><p></p><p>hiç olmaz öyle bişey beklemeyin.</p><p></p><p>Başları sıkışınca dışarıdan hayvan getirivermek yıllardır tek çözüm, nasılsa memleket fakir değil çoook zengin, ceplerinden çıkmıyor, lafa gelincede tarım ülkesiyiz.</p><p></p><p>üretici hep bu yıl derdi eskiden artık umutları 3-4 yıl öteye taşımış, lakin ben öyle düşünmüyorum ki artık 5 yıl sonrasınada umutlansa nafile, devalüasyon enflasyon ülkesi düzelmesi imkansıza çok yakın, devalüasyondan kafayı kaldıramaz yine para değer kaybetmeye devam eder gider, üretici hah tamam bu yıl dediği yıl yine değer kaybı derken umutlanan yeni nesil üreticilerde tükenir gider, gerçi yeni nesil artık üretimde yok biz doğduk devalüasyon ölüp gideceğiz hala devalüasyonla paranın değer kaybı, bitmez bu çile çünkü devalüasyonu yaparak bastıkları parayı kullanıyorlar bütçeyi kurtarıyorlar, vede tabiki kendi paçalarını kurtarmış oluyorlar.</p><p></p><p>Tiksindik bu durumdan artık üretimmi yapılırmış.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1428813, member: 59451"] Çare olacaklar mevki makam peşinde koştular şimdi işleri tıkır, kendilerine çareyi bulmuşlar daha birde milletin işlerine çaremi düşüneceklerdi? hiç olmaz öyle bişey beklemeyin. Başları sıkışınca dışarıdan hayvan getirivermek yıllardır tek çözüm, nasılsa memleket fakir değil çoook zengin, ceplerinden çıkmıyor, lafa gelincede tarım ülkesiyiz. üretici hep bu yıl derdi eskiden artık umutları 3-4 yıl öteye taşımış, lakin ben öyle düşünmüyorum ki artık 5 yıl sonrasınada umutlansa nafile, devalüasyon enflasyon ülkesi düzelmesi imkansıza çok yakın, devalüasyondan kafayı kaldıramaz yine para değer kaybetmeye devam eder gider, üretici hah tamam bu yıl dediği yıl yine değer kaybı derken umutlanan yeni nesil üreticilerde tükenir gider, gerçi yeni nesil artık üretimde yok biz doğduk devalüasyon ölüp gideceğiz hala devalüasyonla paranın değer kaybı, bitmez bu çile çünkü devalüasyonu yaparak bastıkları parayı kullanıyorlar bütçeyi kurtarıyorlar, vede tabiki kendi paçalarını kurtarmış oluyorlar. Tiksindik bu durumdan artık üretimmi yapılırmış. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
beyaz altın veren inekleri kestirmeyin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt