Mesut 80 nerede tartışamayız onun agaligini
Kolay gelsin maşallah mesut abi
80 öndeki abi fotoda önde ki giden o [emoji4]
Su eski tip Fiatlara kırmızı ve turunculara bayılıyorum beygir gücüne gore iyi dizayn edilmişler hele 80 cok tok bir sesi var bunların senden seri bir iste vidioda bekleriz mesut özellikle sezonda bağla makinasini çevirirken[/
Harika birşey bunlar yükte falan ses aynı ses vites değiştirmeyi unutuyor insan sezonda paylaşırım abi
Güzel paylaşım. Kolay gelsin....![]()
Çok güzel makine 80 66 (avrupaları) değerini bilin biz 2003 de TD 85le takasa girdik çok pişmanız
Kolay gelsin. Güzel paylaşım.
Daha dur mesut kardes nelerine hasta olacan tam bır yilan yukte umrunda olmaz pesindeki ramorkSu eski tip Fiatlara kırmızı ve turunculara bayılıyorum beygir gücüne gore iyi dizayn edilmişler hele 80 cok tok bir sesi var bunların senden seri bir iste vidioda bekleriz mesut özellikle sezonda bağla makinasini çevirirken[/
Harika birşey bunlar yükte falan ses aynı ses vites değiştirmeyi unutuyor insan sezonda paylaşırım abi
Daha dur mesut kardes nelerine hasta olacan tam bır yilan yukte umrunda olmaz pesindeki ramork
Haklısın [emoji3] ben çocukken köyde vardı bir tane hep hayranlıkla bakardım biçerciydi sahibi bilirdim ama kullandıkça daha iyi anlıyor insan
Haklısın [emoji3] ben çocukken köyde vardı bir tane hep hayranlıkla bakardım biçerciydi sahibi bilirdim ama kullandıkça daha iyi anlıyor insan
Vites degisip bi tek aragaz patlatip tam gaz yuklenmek offf diyorum ya hic bir traktor bunlar kadar keyifli olamaz kirmizi fiatlardan bahsediyorum 54cden 95 66 ya 110 90 a kadar ne varsa artik bagimlilik yapiyor