PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Bez Hortum Ve Kanaldan Su Çekme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="illusion" data-source="post: 1297175" data-attributes="member: 56153"><p>Metresi diye yanlış yazmışım kusura bakmayın. 5 metre arılı 4lük 75-80TL civarındaydı. Dayanıklı dedikleri bu Polynetler varmış damlama sistemlerinde kullanılan onlarında metresi 16 TL diyorlardı. 16 TL öyle boruya vericeğime zaten yine yağmurlama borusu alırım daha mantıklı oluyor en azından patlama çatlama derdi olmaz. Dediğim gibi benim derdim boruya çok para bağlamadan suyu yukarıya doğru basacak bi boru tipi bulmak ucuza. En iyisi bu konuyu bi toptancıyla konuşup yapan birinden fikir almak olucak herhalde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="illusion, post: 1297175, member: 56153"] Metresi diye yanlış yazmışım kusura bakmayın. 5 metre arılı 4lük 75-80TL civarındaydı. Dayanıklı dedikleri bu Polynetler varmış damlama sistemlerinde kullanılan onlarında metresi 16 TL diyorlardı. 16 TL öyle boruya vericeğime zaten yine yağmurlama borusu alırım daha mantıklı oluyor en azından patlama çatlama derdi olmaz. Dediğim gibi benim derdim boruya çok para bağlamadan suyu yukarıya doğru basacak bi boru tipi bulmak ucuza. En iyisi bu konuyu bi toptancıyla konuşup yapan birinden fikir almak olucak herhalde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Bez Hortum Ve Kanaldan Su Çekme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt