PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Biçerci Arkadaşların Dikkatine!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="attismail" data-source="post: 1226272" data-attributes="member: 43376"><p>Arkadaslar, bizim koyde bicer yok, ancak disardan gelecek naz yapan bicercileri beklemekten baska caremiz kalmiyor.birazda koyumuzun adamida aksi, illa benim is once olsun diye bicercilere baski yapiyorlar..adamin bictirecegi yer olsa olsa 50 dekar ancadir ama o tarla senin bu tarla benim diye dolastirmayi istiyolar. gelen bicercide memnun olamiyor..ama bicme parasini kimsede vermemezlik yapmaz..</p><p>Velhasil biraz sermayem var..aslinda bicerede yatirim yapmayi istemiyorum.lakin ortada bir ziraat mahsulu var ve yabanci bicercilerin insiyatifine bakiyoruz.</p><p>Arazilerimiz engebeli, yer yer %20 egim yer yer duzce ve cok parcalidir.kucuk araziler anliyacaginiz..bu arazide 1540 1535 veya eski model bicerleri tehlikesiz calistirabilirmiyim.</p><p>Bicerin limitlerini ogrenene kadar sikinti cekeriz, ogrendikten sonra zaten bayagi is yapilir..hem koylum bicerci aramak zorunda kalmaz hemde bir miktar para kazanabilirim..</p><p>Gerekli evraklar nelerdir..operatorluk vs cok gerekli oluyormu..trafige cikmam kolay kolay..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="attismail, post: 1226272, member: 43376"] Arkadaslar, bizim koyde bicer yok, ancak disardan gelecek naz yapan bicercileri beklemekten baska caremiz kalmiyor.birazda koyumuzun adamida aksi, illa benim is once olsun diye bicercilere baski yapiyorlar..adamin bictirecegi yer olsa olsa 50 dekar ancadir ama o tarla senin bu tarla benim diye dolastirmayi istiyolar. gelen bicercide memnun olamiyor..ama bicme parasini kimsede vermemezlik yapmaz.. Velhasil biraz sermayem var..aslinda bicerede yatirim yapmayi istemiyorum.lakin ortada bir ziraat mahsulu var ve yabanci bicercilerin insiyatifine bakiyoruz. Arazilerimiz engebeli, yer yer %20 egim yer yer duzce ve cok parcalidir.kucuk araziler anliyacaginiz..bu arazide 1540 1535 veya eski model bicerleri tehlikesiz calistirabilirmiyim. Bicerin limitlerini ogrenene kadar sikinti cekeriz, ogrendikten sonra zaten bayagi is yapilir..hem koylum bicerci aramak zorunda kalmaz hemde bir miktar para kazanabilirim.. Gerekli evraklar nelerdir..operatorluk vs cok gerekli oluyormu..trafige cikmam kolay kolay.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Biçerci Arkadaşların Dikkatine!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt