PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Biçerci Arkadaşların Dikkatine!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="attismail" data-source="post: 1226468" data-attributes="member: 43376"><p>8060 8070 gibi makineler neden cok tutulmuyor..sebebi nedir , cokmu israf ediyor mesela..yada motor gucu vs yeterli degilmi..sahibinden de 8060 baya guzel geldi gozume.tabi ici beni disi sizi yakarmi yakar..ne nedir bilmedigim icin bilincli bir tuketici olarak arastirip almayi tercih ediyorum..bilgilerinizi esirgemediginiz icin tesekkur ediyorum..1545 ile 8060 arasinda ne gibi farklar var mesela..oncelikle fiyat konusunda 1545 birinci tercihim olur..lakin orta ve uzun vadede kullanim performansi olarak basimi agritmayacak makineyi tercih etmem gerekli..sorun su ki eski bicer diyede komsular bictirmemezlik yaparlarmi bilemiyorum..ama ihtimal dahilindede olabilir dusuncesindeyim..tabi kendi yerlerimizi bicerkenki performansini gorenler dokuntu yapmadan bicince tercih edeceklerdir..cunku koylunun bicere cok ihtiyaci var..</p><p>Tayin islerini ayarlayabilirsem degmeyin keyfime..her turlu hasat imkanim olur..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="attismail, post: 1226468, member: 43376"] 8060 8070 gibi makineler neden cok tutulmuyor..sebebi nedir , cokmu israf ediyor mesela..yada motor gucu vs yeterli degilmi..sahibinden de 8060 baya guzel geldi gozume.tabi ici beni disi sizi yakarmi yakar..ne nedir bilmedigim icin bilincli bir tuketici olarak arastirip almayi tercih ediyorum..bilgilerinizi esirgemediginiz icin tesekkur ediyorum..1545 ile 8060 arasinda ne gibi farklar var mesela..oncelikle fiyat konusunda 1545 birinci tercihim olur..lakin orta ve uzun vadede kullanim performansi olarak basimi agritmayacak makineyi tercih etmem gerekli..sorun su ki eski bicer diyede komsular bictirmemezlik yaparlarmi bilemiyorum..ama ihtimal dahilindede olabilir dusuncesindeyim..tabi kendi yerlerimizi bicerkenki performansini gorenler dokuntu yapmadan bicince tercih edeceklerdir..cunku koylunun bicere cok ihtiyaci var.. Tayin islerini ayarlayabilirsem degmeyin keyfime..her turlu hasat imkanim olur.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Biçerci Arkadaşların Dikkatine!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt