PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
biçerciler kızmasın ama öyle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umutmalkoc" data-source="post: 1349676" data-attributes="member: 30040"><p>konu güzel olmuş gerçekten.bende biçercilere kızıp makina alanlardanım.11yıldır kendi yerlerimi biçiyorum.bu 11yıl gibi kısa sürede edindiğim çok tecrübe var.yeri biçersin aylar sonra ödeme yapmaya çalışanmı dersin 600-700kilo verimli buğdayını biçtirip 150kiloluk ayçikte başkasına biçtirenmi dersin ufak parçalarını sana biçtirip büyükleri başkasınamı dersin bayırları sana düzleri başkasınamı dersin.normalde biçimde sırası olmayıpta tmo randevum var deyipte arayı girip ürününü tüccara satanmı dersin sabah çiğ var öğlen çok sıcak saman olur balya çıkmaz gece biryerden kapak açılır deyipte makinayı sabah 9-12çalıştırmak isteyenmi dersin yeri 40 dönüm hayır 38dönüm burası diye söyleyipte parsel sorgudan baktığımızda 41 dönüm olanmı dersin vb örnekleri yaşayan biri olarak sonuçta birkaçmüşteriyle birlikte sadece kendime biçiyorum.uzun lafın kısası çıkardığım sonuç kişi sözünde durup dürüst olmalı ve yapabileceği kadar iş yapmalı saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umutmalkoc, post: 1349676, member: 30040"] konu güzel olmuş gerçekten.bende biçercilere kızıp makina alanlardanım.11yıldır kendi yerlerimi biçiyorum.bu 11yıl gibi kısa sürede edindiğim çok tecrübe var.yeri biçersin aylar sonra ödeme yapmaya çalışanmı dersin 600-700kilo verimli buğdayını biçtirip 150kiloluk ayçikte başkasına biçtirenmi dersin ufak parçalarını sana biçtirip büyükleri başkasınamı dersin bayırları sana düzleri başkasınamı dersin.normalde biçimde sırası olmayıpta tmo randevum var deyipte arayı girip ürününü tüccara satanmı dersin sabah çiğ var öğlen çok sıcak saman olur balya çıkmaz gece biryerden kapak açılır deyipte makinayı sabah 9-12çalıştırmak isteyenmi dersin yeri 40 dönüm hayır 38dönüm burası diye söyleyipte parsel sorgudan baktığımızda 41 dönüm olanmı dersin vb örnekleri yaşayan biri olarak sonuçta birkaçmüşteriyle birlikte sadece kendime biçiyorum.uzun lafın kısası çıkardığım sonuç kişi sözünde durup dürüst olmalı ve yapabileceği kadar iş yapmalı saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
biçerciler kızmasın ama öyle
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt