PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
biçerciler kızmasın ama öyle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1349778" data-attributes="member: 83469"><p>5-6 yil önce sürekli caliştiğım bir abim vardi, ben köyü bitiremiyorum fuat gelemiyebilirim makine bak dedi, tamam abi dedim, rusya kapaninca makine çok zaten birini ayarladim, 400 dekar celtik yeri ayarladim , yarim yarim tarlalari bicersin bende o arada mali kuruturum bir iki gun önce haber ederim saga sola atlamazsin seni işsiz birakmam dedim tamam mi tamam geldi yarisini bicti, gonderdim diger anlasmali tarlaya ariyirum az kaldi, aksama sabaha bi gittimki pesine anlaşmadiğımiz tarlalari biciyor, actim agzimi yumdum gozümü , ben sana iş verecem sen beni bekletecen yok oyle bi dünya, kalan yarisina başka makine getirdim 100 ölçek azbi alacaği kalmıştı, telefon actim , hakkin romorkta yolda bir saate gelirsen alirsin gelmesen damperi kaldiririm yoldan toplarsin sakin avluya girme dedim, o bicerci benim cevreme giremez, ben 6 ay onceden iş sözü vermisim bikaç kiside ekstra baglamişim bicerci beni bekletecek, çeltik bugdaya benzemez , zamani geçtimi randiman düşer, simdiki bicerci gununde geliyor, 10 günlük iş veriyorum hangi tarladan hangi tarlaya girecek söyluyorum , işimizi gorüyoruz , bicercinin dürustü çok nadir bizde para usulü yok, %5 ten celtigini alır gider.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1349778, member: 83469"] 5-6 yil önce sürekli caliştiğım bir abim vardi, ben köyü bitiremiyorum fuat gelemiyebilirim makine bak dedi, tamam abi dedim, rusya kapaninca makine çok zaten birini ayarladim, 400 dekar celtik yeri ayarladim , yarim yarim tarlalari bicersin bende o arada mali kuruturum bir iki gun önce haber ederim saga sola atlamazsin seni işsiz birakmam dedim tamam mi tamam geldi yarisini bicti, gonderdim diger anlasmali tarlaya ariyirum az kaldi, aksama sabaha bi gittimki pesine anlaşmadiğımiz tarlalari biciyor, actim agzimi yumdum gozümü , ben sana iş verecem sen beni bekletecen yok oyle bi dünya, kalan yarisina başka makine getirdim 100 ölçek azbi alacaği kalmıştı, telefon actim , hakkin romorkta yolda bir saate gelirsen alirsin gelmesen damperi kaldiririm yoldan toplarsin sakin avluya girme dedim, o bicerci benim cevreme giremez, ben 6 ay onceden iş sözü vermisim bikaç kiside ekstra baglamişim bicerci beni bekletecek, çeltik bugdaya benzemez , zamani geçtimi randiman düşer, simdiki bicerci gununde geliyor, 10 günlük iş veriyorum hangi tarladan hangi tarlaya girecek söyluyorum , işimizi gorüyoruz , bicercinin dürustü çok nadir bizde para usulü yok, %5 ten celtigini alır gider. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
biçerciler kızmasın ama öyle
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt