PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Biçercilik işi yapılır mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1474080" data-attributes="member: 95971"><p>Klavye başında yazmak ayrı, iki kafadar hayal dünyası ayrı, gerçekler ayrı</p><p>Makinenin gelişini hatırlamam da balya makinesini ilk aldığımızı hatırlıyorum, Massey 3.000 Serisi yeni çıkmıştı, 3.085 ilk çıktığı sene traktörle beraber gali balya makinesi de alındı.bundn bi sene sonra da yıllarca hayalini kurduğu sıfır tc56yı aldı peder.hisrostatlı TC aşşağı hidrostatlı TC yukarı, yıllarca dinledik.</p><p>E makineci adam, makine hayali kuracak tabi.yılların yıl olduğu zamanlar çok biçtik sezonda 7 8bin dekarlar, çok bağladık 80-100bin balyalar.ama yılların yıl olduğu zamanlardı<strong>.</strong></p><p>Sonra işler değişmeye başladı, güzelce bir makineci bulsam da işimi gördürsem diye hayal kurması gerekenler, bi makine alıyım da ben de zengin oluyum diye hayal kurmaya başladılar.önceleri daha kolay ulaşılabilir olan balya makinesi kapladı her köyü, her bucağı.bahsettiğim 80 bin 100bin balyaları basarken işin tatlısına da denk gelirdik tatsızına da ama genel olarak güzel geçerdi sezonlar.şimdi 1 balya da yapsan tadı tuzu kalmadı.</p><p>Sonuç: son dört beş yıldır sadece kendi sapımı basıp satıyordum bu sene makineyi garajdan bile çıkarmadım, büyük balyaya verdim geçtim sapları.sezonda her kahvenin başında üçer beşer tane makine bi çay parası için bekliyo.</p><p></p><p>Aynı akıbeti biçerdöver de yaşıyor, biçerdöver tam da siz biçercilik hayali kurmaya başladığınız için yapılmaz.para kazanıp sermayeyi katlamayı bırak elinizdekideki sermayeden olmazsanız bravo size</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1474080, member: 95971"] Klavye başında yazmak ayrı, iki kafadar hayal dünyası ayrı, gerçekler ayrı Makinenin gelişini hatırlamam da balya makinesini ilk aldığımızı hatırlıyorum, Massey 3.000 Serisi yeni çıkmıştı, 3.085 ilk çıktığı sene traktörle beraber gali balya makinesi de alındı.bundn bi sene sonra da yıllarca hayalini kurduğu sıfır tc56yı aldı peder.hisrostatlı TC aşşağı hidrostatlı TC yukarı, yıllarca dinledik. E makineci adam, makine hayali kuracak tabi.yılların yıl olduğu zamanlar çok biçtik sezonda 7 8bin dekarlar, çok bağladık 80-100bin balyalar.ama yılların yıl olduğu zamanlardı[B].[/B] Sonra işler değişmeye başladı, güzelce bir makineci bulsam da işimi gördürsem diye hayal kurması gerekenler, bi makine alıyım da ben de zengin oluyum diye hayal kurmaya başladılar.önceleri daha kolay ulaşılabilir olan balya makinesi kapladı her köyü, her bucağı.bahsettiğim 80 bin 100bin balyaları basarken işin tatlısına da denk gelirdik tatsızına da ama genel olarak güzel geçerdi sezonlar.şimdi 1 balya da yapsan tadı tuzu kalmadı. Sonuç: son dört beş yıldır sadece kendi sapımı basıp satıyordum bu sene makineyi garajdan bile çıkarmadım, büyük balyaya verdim geçtim sapları.sezonda her kahvenin başında üçer beşer tane makine bi çay parası için bekliyo. Aynı akıbeti biçerdöver de yaşıyor, biçerdöver tam da siz biçercilik hayali kurmaya başladığınız için yapılmaz.para kazanıp sermayeyi katlamayı bırak elinizdekideki sermayeden olmazsanız bravo size [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Biçercilik işi yapılır mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt