PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Biçercilik işi yapılır mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xmoath9" data-source="post: 1474321" data-attributes="member: 100821"><p>Tc 5.90 biçerimiz vardı aldıktan hemen sonra devalüasyon oldu enflasyon falan filan kendini 3e katladı ondan sonra üstüne biraz daha koyduk cx aldık, cx buğday sezonunda 500bin kazandı, 135i yakıta, 250si şoföre gitti kaldı 100 küsur, bir arıza verse bi kayışına bir şey olsa ayçiçek sezonuna kadar soğan ekmek yedirecek, toplanmayan tahsilatlardan, kesilen dekarlardan, çiftçinin bir türlü eline geçmeyen paradan, sezon içinde eline bir türlü o kazandığın paranın gelmemesinden bahsetmiyorum bile üstelik ikinci şoför ve yağcı olarak biçer sahibi olarak kendim gittim, onun yerine adam olsa hepten eksidesin. Demem o ki bu iş yapılamıyor artık artık her mahallede 2 şer biçer var ne doğru düzgün iş kovalanıyor ne de kuraklıktan ekin yetişiyor öyle günde 30 40 50 kazanıyor hesabıyla kesinlikle işe atılmamalı işin içine hepten girdiğinizde bayağı bir şaşırtabilir sizi, üstelik kendi işlerinizde aksar hemde nir hiç uğruna, biçere ayıracağın parayı her hangi bir fona yatır gelen para sana dünyaları hediye eder</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xmoath9, post: 1474321, member: 100821"] Tc 5.90 biçerimiz vardı aldıktan hemen sonra devalüasyon oldu enflasyon falan filan kendini 3e katladı ondan sonra üstüne biraz daha koyduk cx aldık, cx buğday sezonunda 500bin kazandı, 135i yakıta, 250si şoföre gitti kaldı 100 küsur, bir arıza verse bi kayışına bir şey olsa ayçiçek sezonuna kadar soğan ekmek yedirecek, toplanmayan tahsilatlardan, kesilen dekarlardan, çiftçinin bir türlü eline geçmeyen paradan, sezon içinde eline bir türlü o kazandığın paranın gelmemesinden bahsetmiyorum bile üstelik ikinci şoför ve yağcı olarak biçer sahibi olarak kendim gittim, onun yerine adam olsa hepten eksidesin. Demem o ki bu iş yapılamıyor artık artık her mahallede 2 şer biçer var ne doğru düzgün iş kovalanıyor ne de kuraklıktan ekin yetişiyor öyle günde 30 40 50 kazanıyor hesabıyla kesinlikle işe atılmamalı işin içine hepten girdiğinizde bayağı bir şaşırtabilir sizi, üstelik kendi işlerinizde aksar hemde nir hiç uğruna, biçere ayıracağın parayı her hangi bir fona yatır gelen para sana dünyaları hediye eder [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Biçercilik işi yapılır mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt