BİÇERDÖVER KONUSUNDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM

makina almaya karar verdik 2el bi tane laverda m304 2011 model adam fransadan getirtmiş siz olsanız alırmıydınız laverdayı tavsiye edermisiniz arıza konusunda nasıldır

Laverda bicer alınabilir ama makina Fransadan gelmis diyorsunuz orası biraz düsündürür.Eger illa laverda almak istiyorsanız Turkiyede de ikinci el 2012-2013 m300-310 laverdalar bulunabilir.

Trakya bölgesinde biçerdoverde laverda tutuluyor.parçasının pahalı olduğunu düşünmüyorum bunun için diğer marka parçalarıyla kıyaslamak gerek.ben jd 1450 kullanıyorum parça fiyatları eminim laverdadan pahalıdır.2.el olarak fiyatları uygun olan 21.50 225 rev vs çelitiğe girmemiş kaydıyla olabilir.yinede iyi aratırıp alın 2.el biçer ucu açık kapı neresinde ne vardır hiç belli olmaz.iyi bi ustanın tavsiyesiyle veya tanıdık bilindik bi makinayla olmasını tavsiye ederm