Biçerdöver

Arkadaşlar size bi sorum olacak biçerdöverler ilgili.Bir bicerdövere iki tablo nasıl takabiliriz (veya takabiliyormuyuz)mesala hem buğday hem mısırı aynı biçerdöverle biçmek istiyorum(bende şuan ikisi içinde farklı biçerdöver bulunuyor)...Ben baktım ama bi makineye hem mısır hem buğday tablosu takamadım yani mısır tablosu falan satın almamızmı gerekiyor gerekiryorsa nerden alcaz

Ynt: Biçerdöver

Dostum emin değilim ama yama indirmene gerek yok.Oyundaki beyaz bi biçer var o galiba hem buğday hem de msır gibi şeyler biçiyor ama emin değilim söyleyeyim.Yanlış hatırlamıyorsam ben bi kere öyle yapmıştım.Sen dene iki ayrı biçere para verme

Saol arkadaşlar cewaplarınız için...Ben NH Cr ye takmak isiyorum ona uygun bi yama warmı peki ben baktım göremedimde

Ben bi zamanlar sadece 'mısır tablası' yamasına rastlamıştım sanırım, tam emin değilim ama. Yamayı yüklüyorsun bütün biçerlere takılıyor mısır tablası, ona bi bak bence...

: Biçerdöver

arkadaşlar benim biçerdöverin kelebesi falan çalışmıo tablası aktif hale gelmio nabıcaz oyundaki bütün biçerdöverler bööle şimdiden teşekkürler