Biledder yaktın beni:D Goble videoları

Ynt: Biledder yaktın beni:D Goble videoları

güzel paylaşım doğan abi hiç güleceğim yoktu zuha-*-s ;D koptum gülmekten ;D :D zuha-*-s zuha-*-s alk-*s

tümo deed torun elele maşallah doğan dedeyin videolarını bolbol çek ileride bu ögrüntüleri ararsın benim babamın böyle görüntüleri yok doa çok severdi rtaktörü mekanı cennet olsnun

emegıne saglık dogan. ok-*-s..dedenın maasallahı var delıkanlı gııbı ...74 80 nasıl yakıyor memnun musnuz ? :8

:D ertaç bi yerde dedem bişi dedi. dikkatli dinle anlarsın:D:D mazot appa:D:D yakıtı normal yaptığı işe göre. 50 liralık mazot gitti işte:D
sami abi bol bol çekiyorum. hatıra oluyor:)
sametim eyvallah:D bizde işler böyle gidiyor:D

Dedenin yaş 70 ama iş bitmemiş onun yaşındakiler burda bizim caminin gölgesinde oturuyor gençlerin önünü açmak gerenk diye düşünüyorum :) neyse kolay gelsin ekim dikim fotolarınızıda bekliyoruz dedene selamlar :D :D

Ağır abi link=topic=39379.msg342014#msg342014 date=1297850433' Alıntı:
Dedenin yaş 70 ama iş bitmemiş onun yaşındakiler burda bizim caminin gölgesinde oturuyor gençlerin önünü açmak gerenk diye düşünüyorum :) neyse kolay gelsin ekim dikim fotolarınızıda bekliyoruz dedene selamlar :D :D
:D 68 yaşında daha:) Allah daha da güç kuvvet versin dedeme. Abi maşallahı var. benden fazla iş yapar onu söyleyeyim:D

Paylaşım için için teşekkürler.. Neşeli bir video çekimi olmuş..:D:D
Bir ara başta Tümocan dönemeyince, deden kayarladı sanki.. :D:D

doğan abi oraya duvar yapmanız çok iyi olmuş orda toprak yığılı olsa su onu yarardı :)

:D Nail abim bizim işlerimiz böyle gider genelde. Arada motoru durdurup oynarız dedemle:D kayarlamıştır Nail abi:D daha ilk defa bindi tarlada.
Samet valla o duvar varya:D:D benden az küfür yemedi ama faydalı oldu. 2 yazımı orda geçirdim ben. Orada ki köprü yapılırkene karayolları o duvar tarafından yol geçirmiş. Koca koca taşlar yığmışlar. Bizde temel açarken o duvara o taşları oynatana kadar.....:D:D Kalıbı yaptık. taşı tarladan tırmıkla topladık fazla çimento kum gitmesin diye. sonra demir etreler falan filan:D:D yeri geldi kalıbı kartondan yaptık:D:D

doganbey1 link=topic=39379.msg342031#msg342031 date=1297851821' Alıntı:
:D Nail abim bizim işlerimiz böyle gider genelde. Arada motoru durdurup oynarız dedemle:D kayarlamıştır Nail abi:D daha ilk defa bindi tarlada.
Samet valla o duvar varya:D:D benden az küfür yemedi ama faydalı oldu. 2 yazımı orda geçirdim ben. Orada ki köprü yapılırkene karayolları o duvar tarafından yol geçirmiş. Koca koca taşlar yığmışlar. Bizde temel açarken o duvara o taşları oynatana kadar.....:D:D Kalıbı yaptık. taşı tarladan tırmıkla topladık fazla çimento kum gitmesin diye. sonra demir etreler falan filan:D:D yeri geldi kalıbı kartondan yaptık:D:D
:D ;D

doganbey1 link=topic=39379.msg342039#msg342039 date=1297852295' Alıntı:
Bu sorento tümocan nasıl alındı zannediyon:D ordan sık burdan sık:D:D
doğan abi bu kia sorento nası bi araba bide sıfırmı aldın kaç para??

Samet valla çok sağlam arabamış:D ben kaza yaptım. Bu otoyolların arasında v şeklinde betondan kanallara kayarak girdim. 20 metreye yakın sürüklendi. takla atmadı. kaportada bişi yok. sadece 4 lastik ve jant gitti. Yakıtı şehir içinde fazla o yakıt ibresinin nasıl oynadığını görsen:D bi gece arkadaşlarla gezerken dedim şuna bi mazot alam, gittik para topladım 15 lira çıktı. adama dedim 15 liralık adam yüzüme baktı:D nese koydu bi baktım çizgi milim kıpırdamadı. deposu 300 tl ye doluyo. 4 çekere taktın mı geri gelirken bayır zeminde araba kendini attırıyo, ve 2 çekerdeyken arkadan çekşli oluyo. hafif ıslak bi alanda gaza basarsan direk arkayı kaydırıyo alışık olmayanlar için tehlikeli olabilir:D

:D kardeşim 200 km/h hıza rahat ulaşabiliyon. 2.500 dizel 145 bg sanırım. otomatik vites ve triptronik vites. 2150 kg. geçen a4 ile kapıştım 190 km/h ye kadar beraberdik sonra ben tıkandım a4 devam etti:D:D makinayı ikinci el aldık. 43.000 tl ye. 57 binde aldık

doganbey1 link=topic=39379.msg342061#msg342061 date=1297853342' Alıntı:
:D kardeşim 200 km/h hıza rahat ulaşabiliyon. 2.500 dizel 145 bg sanırım. otomatik vites ve triptronik vites. 2150 kg. geçen a4 ile kapıştım 190 km/h ye kadar beraberdik sonra ben tıkandım a4 devam etti:D:D makinayı ikinci el aldık. 43.000 tl ye. 57 binde aldık
abi iyi almışsın sen aman dikkat et fazla basma :D

:D kardeşim valla geçen kız arkadaşımın köyüne giderken 80 den yukarı çıkmadım. korktum. ama bazen de kafa attımıydı :D:D bastır gitsin

:D abi sen keşandamı otuyon ben yazın geçmiştim oralardan denize giderken ova her yer bayırda vardı :)