PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
bilen varmı??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1449563" data-attributes="member: 25443"><p>Elinden geliyorsa bilgi tecrübe varsa olur</p><p>Ben kullanmadim arkadaşim kullanıyor piyasaya çalışıyor</p><p>Küçük leyland traktör ile çok başarılı iş yapıyor arkadaş</p><p>Leyland hidroligi cok uygun birde leyland küçük olduğu için kırıp koparamiyor bu makineyi </p><p>Arkadaş her bakımını kendisi yapıyor işte çalışırken grespompası yaninda 3 ila4 saatte bir yağliyor</p><p>Bakımı doğru yapılırsa çalışırken doğru kullanilirsa olur</p><p>Son olarak bu makineler büyük traktör yerine leyland gibi küçük traktörler daha uygun</p><p>Büyük traktorde kollamak daha zor hem yakıt büyükte fazla oluyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1449563, member: 25443"] Elinden geliyorsa bilgi tecrübe varsa olur Ben kullanmadim arkadaşim kullanıyor piyasaya çalışıyor Küçük leyland traktör ile çok başarılı iş yapıyor arkadaş Leyland hidroligi cok uygun birde leyland küçük olduğu için kırıp koparamiyor bu makineyi Arkadaş her bakımını kendisi yapıyor işte çalışırken grespompası yaninda 3 ila4 saatte bir yağliyor Bakımı doğru yapılırsa çalışırken doğru kullanilirsa olur Son olarak bu makineler büyük traktör yerine leyland gibi küçük traktörler daha uygun Büyük traktorde kollamak daha zor hem yakıt büyükte fazla oluyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
bilen varmı??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt