Bilenlerden iş İçin Yardımını Esirgemesinler

Konuyu yanlış yere açtıysam bilen arkadaşlar bi zahmet düzeltsin.Öncelikle herkese selamün aleyküm .Abiler kardeşler bende aşağı yukarı 60-70 bin arası param var, hem hayvancılık hem çiftçilik yapıyorum.Bunların dışında bir iş yapmak istiyorum.Bilenlerden fikri olanlardan yardım istiyorum.Ama esnaflık yapamam herhalde asabiyim biraz.Bu işlerin dışında yapalileceğim bir iş istiyorum.Herkesin iyi kötü yorum ve fikirlerini bekliyorum,sağolun...

Memleket neresi bilmem ama, üniversite yanı apart tarzı bir yer alıp öğrencilere kiraya verebilirsin. Hem yatırım olmuş olur, hem de iyi kötü kira getirisi.

En iyi iş bildiğin iştir. Yaptığın tarımı çeşitlendirebilir ya da hayvancılık işini büyütüp genişletebilirsin. Diğer türlüsü macera olur ancak. Yıllarca para biriktirip maceraya atılmak için doğru bir zaman değil.

10 dana bak diyorsunuz:10 danayı neyle bakıcan? Anasından çıkmış buzağı 2500 lira anı bunun yemi yoncası samanı hem bu süre içinde aylık masrafını neolacak karnını nasıl doyurcan? Asabilık masabilik el işinde sökmez. 10 yıldır aynı fabrikada çalışıyorum. Aynı maaşı aldığım kişiler benden 300 400 tl fazla alıyorlar. Biri lise mezunu biri orta okul mezunu.ben Yüksekokul mezunuyum.10 yıldır 1 gün bile devamsızlık yapmadım.ama adamlar olan biten herşeyi üstlerine anlatıyorlar. Yalakalık havada uçuşuyor.hani askerde derler ya aslanı kediye bogduruyorlar aynen fabrikada da kediler boğuyor. Yani el işinde asabilik falan sökmez Gardaşşşşş. Çoluk çocuk için mücadele şart.

10 dana bak diyorsunuz:10 danayı neyle bakıcan? Anasından çıkmış buzağı 2500 lira anı bunun yemi yoncası samanı hem bu süre içinde aylık masrafını neolacak karnını nasıl doyurcan? Asabilık masabilik el işinde sökmez. 10 yıldır aynı fabrikada çalışıyorum. Aynı maaşı aldığım kişiler benden 300 400 tl fazla alıyorlar. Biri lise mezunu biri orta okul mezunu.ben Yüksekokul mezunuyum.10 yıldır 1 gün bile devamsızlık yapmadım.ama adamlar olan biten herşeyi üstlerine anlatıyorlar. Yalakalık havada uçuşuyor.hani askerde derler ya aslanı kediye bogduruyorlar aynen fabrikada da kediler boğuyor. Yani el işinde asabilik falan sökmez Gardaşşşşş. Çoluk çocuk için mücadele şart.

İyi bakarsam 2 bin kazanırım diyor dana başına daha ne o zaman. Daha kendi hayvanları da var onlardan da gelir. Yanında çiftçilik te yapıyor. Allah bereket versin.

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İzmir'in neresindensin? Şimdi ne iş yapıyorsun? Çıraklığını yapmadığın işe girme. 90000 lira çok para değil iş kurmak için.

Kaz yeti
İyi bakarsam 2 bin kazanırım diyor dana başına daha ne o zaman. Daha kendi hayvanları da var onlardan da gelir. Yanında çiftçilik te yapıyor. Allah bereket versin.