BİR KAÇTANE BİÇER VE TRAKTÖR YAMASI

Ynt: BİR KAÇTANE BİÇER VE TRAKTÖR YAMASI

Güzel paylaşım ama biraz daha dikkat.

sametyaman link=topic=4458.msg47344#msg47344 date=1213189211' Alıntı:

iki tane aynı biceri nasıl ollusturdun bırısı makına sts yazıor o galıba onun ıcın dosyanın adını ne olarak degıstırmek gerekıyor soyler mısın

geweze_dj zaten oyunda iki tane STS var.Dikkat ettiysen biri çift tekerlelkli.Biri mısır için,biri buğday için.

ikisinde
<<B.Özyurt>> link=topic=4458.msg48317#msg48317 date=1213354318' Alıntı:
geweze_dj zaten oyunda iki tane STS var.Dikkat ettiysen biri çift tekerlelkli.Biri mısır için,biri buğday için.
n de nefret edıyorum ama resımde dıkkatını cktıyse zaten mısır bıcerı gorunuo eskı halınde ama kırmızı yamayı uyguladıgı bıcerı merak ettım ben yanı

benim oyunda 2 tane claas biçerdöver wardı onlara laverda m306 yaması yaptım haliyle iki tane biçerdöver ortaya çıktı...anladınmı arkadaşım

YA BUNLARDAN HANGİSİ JOHN DEERE BİÇER İLE DEĞİŞİO ARALARINDA EN İİ BİÇEN O NEDE OLSA ÖTEKİLER BUĞDAY BIRAKIO DENEDİM AYNI TARLADA CLASS NEW HOLLAND İKİSİDE BIRAKIO JOHHN DEERE BIRAKMIO