Bir Şok Daha -- Mutlu Son MF'deyim (gokhanozkan)

Merhaba Arkadaslar;

Hem nh ile hemde calistigim firma ile doku uyusmazligi oldugundan ayrilma karari aldim.Hemen ertesi gun MF bayisi Alkan beni gorusmeye davet etti.İsi kabul ettim.Artik MF deyim.Cagri Td100 u degistirelimmi :)

Ynt: Bir Şok Daha -- Mutlu Son MF'deyim (gokhanozkan)

gokhanozkan link=topic=68895.msg785145#msg785145 date=1381650710' Alıntı:
Merhaba Arkadaslar;

Hem nh ile hemde calistigim firma ile doku uyusmazligi oldugundan ayrilma karari aldim.Hemen ertesi gun MF bayisi Alkan beni gorusmeye davet etti.İsi kabul ettim.Artik MF deyim.Cagri Td100 u degistirelimmi :)
;D ;D Abi Bu Şimdi Mi Söylenir... Neyse Bu Arada Yeni İşin Hayırlı Olsun..

Doku uyumu warsa, değişim gerek... :) Hayırlı olsun...Başarılar dilerim...

Bu wesile ile şu 5610 ' lar ne zaman gelecekmiş, birde 6600 VT ' lerin fiyatları belli oldu mu diye de soralım :)

Hayırlı isler. Bi tanıdığım da bu sekilde 2 firmada çalıştı enson da Mf ye geçmişti. Bu ne abi dedim gez gez yorulmadinmi diyince ; artık doğru yolu bulduk kimseye yalan söylememize gerek kalmadı diye gülmüştü :)

Hayırlı Olsun Gökhan Abi, İşinde Başarılar ;)

Sayin gökhan özkan yeni işiniz hayirli olsun.
Telefonlara neden cevap vermediğiniz belli oldu.

:D Piyasayı karıştırdın imdi yine kürkçü dükkanına tabi :D Hayırlı olsun abi. Şimdi irtibata geçebiliriz :D