PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
bir ülkeyi kimler yönetmeli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1434638" data-attributes="member: 95971"><p>Bu memleketi her zaman ultra zenginlerin uşakları ve zenginlik hırsı olanlar yönetti</p><p>Daha fazla mülk edinebilmek için her yolu mübah görenler yönetti</p><p>Siyasiler halklar uyanmasın diye ortada oynayan oyunculardır.onlar dev patronlar için çalışan kuklalar, görevleri ise halka ninniler söyleyerek uyanmamalarını sağlamak.onların görevi demokrasi safsatasıyla halka kendi kendini yönettiği yalanına inandırmak.</p><p>Madem -meli -malı şeklinde hayallerden bahsedeceğiz </p><p>Artık teknoloji çok ilerledi, yönetim şekillerinin değişmesi gerekiyor</p><p>Siyasi partilerin bizlere zorla seçtirdiği kişiler yerine bizim istediğimiz kişiler bizlere vekalet etmeli</p><p>Adına milletvekili demişler adamı tanıyan bir kişi bile yok, adı milletvekili ama adam yamyam müteahitin ya da yamyam tüccarın teki.millet için değil kendi cukkası için bu işlere girdiği zaten en başından belli</p><p>Anlık referandumlarla, anlık anketlerle halklar kendi kendini yönetmelidir.</p><p>Siyasiler yerine yine referandumlarla seçilerek atanan idareciler olmalı</p><p>Mesela ekonomi bakanı seçilecek ya; adaylar internette adaylığını ilan edecek</p><p>Adaylar arasında Özgür Demirtaş, daron Acemoğlu, Nureddin nebati, Ali Babacan ve binlerce ismi bilinmeyen kişi olduğunu düşünelim.sizce halka açık bir referandum olsa Nureddin nebati'yi seçer miydik?</p><p>Mesela Suriyelilerin ilk gelmeye başladığı 2012 yılında hemen anlık bir referandum olsaydı Suriyelilere ve diğer mültecilere vatanımızı açar mıydık?</p><p>Millete milletten başkasının faydası dokunmaz ama bunlar hayal tabi.</p><p>Bizim memleket iflah olmaz</p><p>Çünkü ülkemizdeki siyaset mekenizması halkın değil sermeyenin yaşaması için çalışıyor.</p><p>Konu siyasi partilerin de ötesinde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1434638, member: 95971"] Bu memleketi her zaman ultra zenginlerin uşakları ve zenginlik hırsı olanlar yönetti Daha fazla mülk edinebilmek için her yolu mübah görenler yönetti Siyasiler halklar uyanmasın diye ortada oynayan oyunculardır.onlar dev patronlar için çalışan kuklalar, görevleri ise halka ninniler söyleyerek uyanmamalarını sağlamak.onların görevi demokrasi safsatasıyla halka kendi kendini yönettiği yalanına inandırmak. Madem -meli -malı şeklinde hayallerden bahsedeceğiz Artık teknoloji çok ilerledi, yönetim şekillerinin değişmesi gerekiyor Siyasi partilerin bizlere zorla seçtirdiği kişiler yerine bizim istediğimiz kişiler bizlere vekalet etmeli Adına milletvekili demişler adamı tanıyan bir kişi bile yok, adı milletvekili ama adam yamyam müteahitin ya da yamyam tüccarın teki.millet için değil kendi cukkası için bu işlere girdiği zaten en başından belli Anlık referandumlarla, anlık anketlerle halklar kendi kendini yönetmelidir. Siyasiler yerine yine referandumlarla seçilerek atanan idareciler olmalı Mesela ekonomi bakanı seçilecek ya; adaylar internette adaylığını ilan edecek Adaylar arasında Özgür Demirtaş, daron Acemoğlu, Nureddin nebati, Ali Babacan ve binlerce ismi bilinmeyen kişi olduğunu düşünelim.sizce halka açık bir referandum olsa Nureddin nebati'yi seçer miydik? Mesela Suriyelilerin ilk gelmeye başladığı 2012 yılında hemen anlık bir referandum olsaydı Suriyelilere ve diğer mültecilere vatanımızı açar mıydık? Millete milletten başkasının faydası dokunmaz ama bunlar hayal tabi. Bizim memleket iflah olmaz Çünkü ülkemizdeki siyaset mekenizması halkın değil sermeyenin yaşaması için çalışıyor. Konu siyasi partilerin de ötesinde [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
bir ülkeyi kimler yönetmeli
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt