PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ysnyksl66" data-source="post: 1223949" data-attributes="member: 78248"><p>Saygıdeğer beyefendi anlıyorum sizi ak partilisiniz ve kendimdem vazgeçerim ama tayyip erdoğandan vazgeçmem diyosunuz kısa ve öz.Peki amenna. Ben bundan önceki oylarımı ak partiye vermiştim neden adamlar güzel yapıyor işini bak ülkemize herşey güllük gülistanlık yollar evler felan filan. Sonra kendimi sorgulamaya başladım yani ben neden körü körüne bu partiye bağlandım bana çıkarı ne ne yapıyor benim için diye bi baktım zararı faydasından çok ülkemiz de bilim yok teknoloji yok devlet malı olan ne varsa buralarda disiplini sağlayıp devletçilik politikasını uygulamak yerine yabancı sermayelere ağırlık olmak kaydıyla hep sattılar şu an devlet malı satılacak bişey kalmadı üretimde yok eee nolacak kardeşim kaldımı tl değersiz ondan sonra amerika oyunu dış güçler bu kadar kandırmayalım kendimiiz şu ülkedeki eğitimin haline bak bi kendisi imamhatipli olan yöneticimiz herkesi imamhatipli yapacak hangi şehire gidersen git 5 yıldızlı imamhatipler var tamam güzel başörtü özgürlüğünü getirdin . bu ülkeyi hacılarla hocalarlamı kurtaracaksın ille de ilim ilim . Fen liseleri pozitif bilimler ağırlıklı olan daha okumaya hevesli çoçukların durumuna bak imkanlara bak bir de imamhatipe .eğitim durumunu bu kadar zayıf bırakarak yöneticilerini sorgulayan beyinleri saf dışı bırakmaktan başka bişey değil bu koca bi milleti aptallaştırmaya çalısıyolar çünkü neden biliyolarki annesi babası bilmen nerenin köyünde çiftçilik yapıp sadece verdikleri bi kömürle ağızlarındaki müslümanlıkla onlardan başka kimseye oy vermezken okuyan gencimiz bunlara oy vermiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ysnyksl66, post: 1223949, member: 78248"] Saygıdeğer beyefendi anlıyorum sizi ak partilisiniz ve kendimdem vazgeçerim ama tayyip erdoğandan vazgeçmem diyosunuz kısa ve öz.Peki amenna. Ben bundan önceki oylarımı ak partiye vermiştim neden adamlar güzel yapıyor işini bak ülkemize herşey güllük gülistanlık yollar evler felan filan. Sonra kendimi sorgulamaya başladım yani ben neden körü körüne bu partiye bağlandım bana çıkarı ne ne yapıyor benim için diye bi baktım zararı faydasından çok ülkemiz de bilim yok teknoloji yok devlet malı olan ne varsa buralarda disiplini sağlayıp devletçilik politikasını uygulamak yerine yabancı sermayelere ağırlık olmak kaydıyla hep sattılar şu an devlet malı satılacak bişey kalmadı üretimde yok eee nolacak kardeşim kaldımı tl değersiz ondan sonra amerika oyunu dış güçler bu kadar kandırmayalım kendimiiz şu ülkedeki eğitimin haline bak bi kendisi imamhatipli olan yöneticimiz herkesi imamhatipli yapacak hangi şehire gidersen git 5 yıldızlı imamhatipler var tamam güzel başörtü özgürlüğünü getirdin . bu ülkeyi hacılarla hocalarlamı kurtaracaksın ille de ilim ilim . Fen liseleri pozitif bilimler ağırlıklı olan daha okumaya hevesli çoçukların durumuna bak imkanlara bak bir de imamhatipe .eğitim durumunu bu kadar zayıf bırakarak yöneticilerini sorgulayan beyinleri saf dışı bırakmaktan başka bişey değil bu koca bi milleti aptallaştırmaya çalısıyolar çünkü neden biliyolarki annesi babası bilmen nerenin köyünde çiftçilik yapıp sadece verdikleri bi kömürle ağızlarındaki müslümanlıkla onlardan başka kimseye oy vermezken okuyan gencimiz bunlara oy vermiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt