PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Reşat" data-source="post: 1223953" data-attributes="member: 80017"><p>Seni çok iyi anlıyorum saygıdeğer abim ben de her zaman sorgularım körü körüne bağlanmam ve oyumu hep aynı yere partici olarak vermem ancak altarnatif olmadığı için en iyi ve mantıklı bulduğum yere veririm sende kabul edersin ki tek başına iktidar olan bir partinin yapamadığını sence diğerleri yapabilir mi sanıyorsun yaşını bilmiyorum ama yinede saygı duyarım ben 43 yaşındayım daha önce de yönetim gördüm yinede her zaman temkinli yaklaşırım oyumu verirken sana gelince daha önce AKP ye oyunu verdiysen ondan önce de yine bir sağ partiye vermişsindir şimdi de AKP ye vermezsen olacağı o ya aynı yere yada MHP ye diğerlerinin ülke yönetmek gibi bir niyeti yok zaten haa bu hükümette her istediğimizi yapamaya bilir ancak yapmak istemesi benim için yeter ayrıca zaten bazı şeylere bizim gücümüz yetmez koskoca ülkelerin bile gücü yetmez Trump bile büyük elçiliği KUDÜS e yahudi lobisini arkasına almak için taşıdı bak takip et orada elçilik binası bile yok bir sonraki seçime kadar ancak yapılacak ve trump için ikinci dönemin seçim yatırımı trump önce para baronlarına yani roltshilt ve rockfeller ailelerine savaş açtı ilk zamanlar hatirlarsan abd de trump karşıtı gösteriler başladı baktı olmuyor pes etti ve bazı önemli yerdeki adamlarını değiştirdi ve onların dediğini yaptı onun için biz piyonuz ve bizim ülkemizde piyon. Kişisel olarak ne kadar üretirsen ne kadar kazanırsan o kadar iyisin bireysel olarak güçlü olmak ve üzerimize düşeni yapmaya çalışmak lazım ayrıca basında duyduğumuz haberlerin hepsinin gizlediği başka bir şey var adam kuzey koreyle korktuğu için anlaştı bir yere operasyon yaparken arkadan mermi yememek için belki onunda arkasında başka gizli bir gerçek vardır saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Reşat, post: 1223953, member: 80017"] Seni çok iyi anlıyorum saygıdeğer abim ben de her zaman sorgularım körü körüne bağlanmam ve oyumu hep aynı yere partici olarak vermem ancak altarnatif olmadığı için en iyi ve mantıklı bulduğum yere veririm sende kabul edersin ki tek başına iktidar olan bir partinin yapamadığını sence diğerleri yapabilir mi sanıyorsun yaşını bilmiyorum ama yinede saygı duyarım ben 43 yaşındayım daha önce de yönetim gördüm yinede her zaman temkinli yaklaşırım oyumu verirken sana gelince daha önce AKP ye oyunu verdiysen ondan önce de yine bir sağ partiye vermişsindir şimdi de AKP ye vermezsen olacağı o ya aynı yere yada MHP ye diğerlerinin ülke yönetmek gibi bir niyeti yok zaten haa bu hükümette her istediğimizi yapamaya bilir ancak yapmak istemesi benim için yeter ayrıca zaten bazı şeylere bizim gücümüz yetmez koskoca ülkelerin bile gücü yetmez Trump bile büyük elçiliği KUDÜS e yahudi lobisini arkasına almak için taşıdı bak takip et orada elçilik binası bile yok bir sonraki seçime kadar ancak yapılacak ve trump için ikinci dönemin seçim yatırımı trump önce para baronlarına yani roltshilt ve rockfeller ailelerine savaş açtı ilk zamanlar hatirlarsan abd de trump karşıtı gösteriler başladı baktı olmuyor pes etti ve bazı önemli yerdeki adamlarını değiştirdi ve onların dediğini yaptı onun için biz piyonuz ve bizim ülkemizde piyon. Kişisel olarak ne kadar üretirsen ne kadar kazanırsan o kadar iyisin bireysel olarak güçlü olmak ve üzerimize düşeni yapmaya çalışmak lazım ayrıca basında duyduğumuz haberlerin hepsinin gizlediği başka bir şey var adam kuzey koreyle korktuğu için anlaştı bir yere operasyon yaparken arkadan mermi yememek için belki onunda arkasında başka gizli bir gerçek vardır saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt