PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1224036" data-attributes="member: 57302"><p>Bu uslubta olursan herşeyi adam gibi konuşup, tartışırız. Bende bu işi şu başarır bu beceremez demiyorum. Çünkü işler iyice yoldan çıktı.</p><p>Allah biliyor bende oyumu kime vereceğime henüz karar vermedim. </p><p></p><p>Mazot konusunda çok güzel bir örnek vermişsin. Peki şunu nasıl yorumluyorsun; son gelen yaklaşık 50 kuruşluk zam ötv den düşüldü. Yani devlet vergiden vaz geçti. Ozaman bu adamlar bizi seçim öncesinde kandırıyor. Seni kandıran birine nasıl güveneceksin? Bütün memlekete değil bunu sadece çiftçiye yaparsan vergi kaybın daha makul seviyede olur. Anlaşılır bir kısmı var bence. Ben gemide çalıştım ortalama bir gemi aylık 300 ton civarı fuel oil yakar, 100 ton civarında da diesel. Onlara nasıl veriliyor? Ötv dediğimiz vergi hangi yıl bu ülkede alınmaya başlandı bunuda bir araştır derim.</p><p></p><p>Siyaset pis iştir, bir seçim önce cehape emekliye bayramlarda bir maaş ikramiye vereceğiz dedi mehmet simsek kaynak göstersinler oyum cehapeye dedi, başbakan mümkün değil batarız dedi bak bu seçim ayni vaadi akp sundu... </p><p></p><p>Erdoğan meydanlarda bize oy verin tarımı uçuralım, ekonomiyi düzeltelim diyor. Eğitimi düzelteceğiz diyor. Peki 16 yıldır neden yapmadın be adam? Eğitim dipte, ekonomi dip borç gırtlak, tarım dersen herşey ithal. 16 yılda neden düzeltmediler. </p><p></p><p>Yani kim gelirse gelsin çok zor günler bizi bekliyor.</p><p></p><p>Sen ideallerinden ve kendi doğrularından vaz geçme. Birileri eleştiriyor diye yolundan dönme. Sevdiğin ve basarili olabileceğine inandığın işi yap. İnsanlar herzaman birşeyler söylerler....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1224036, member: 57302"] Bu uslubta olursan herşeyi adam gibi konuşup, tartışırız. Bende bu işi şu başarır bu beceremez demiyorum. Çünkü işler iyice yoldan çıktı. Allah biliyor bende oyumu kime vereceğime henüz karar vermedim. Mazot konusunda çok güzel bir örnek vermişsin. Peki şunu nasıl yorumluyorsun; son gelen yaklaşık 50 kuruşluk zam ötv den düşüldü. Yani devlet vergiden vaz geçti. Ozaman bu adamlar bizi seçim öncesinde kandırıyor. Seni kandıran birine nasıl güveneceksin? Bütün memlekete değil bunu sadece çiftçiye yaparsan vergi kaybın daha makul seviyede olur. Anlaşılır bir kısmı var bence. Ben gemide çalıştım ortalama bir gemi aylık 300 ton civarı fuel oil yakar, 100 ton civarında da diesel. Onlara nasıl veriliyor? Ötv dediğimiz vergi hangi yıl bu ülkede alınmaya başlandı bunuda bir araştır derim. Siyaset pis iştir, bir seçim önce cehape emekliye bayramlarda bir maaş ikramiye vereceğiz dedi mehmet simsek kaynak göstersinler oyum cehapeye dedi, başbakan mümkün değil batarız dedi bak bu seçim ayni vaadi akp sundu... Erdoğan meydanlarda bize oy verin tarımı uçuralım, ekonomiyi düzeltelim diyor. Eğitimi düzelteceğiz diyor. Peki 16 yıldır neden yapmadın be adam? Eğitim dipte, ekonomi dip borç gırtlak, tarım dersen herşey ithal. 16 yılda neden düzeltmediler. Yani kim gelirse gelsin çok zor günler bizi bekliyor. Sen ideallerinden ve kendi doğrularından vaz geçme. Birileri eleştiriyor diye yolundan dönme. Sevdiğin ve basarili olabileceğine inandığın işi yap. İnsanlar herzaman birşeyler söylerler.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt