PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1224055" data-attributes="member: 77697"><p>Hocam haklısın çok dert sıkıntı var ancak bu ülke bu kafada gittikçe bizi allahtan başka kurtaracak kimse yok. Millet ya memur ya alım-satımcı esnaf tarımcı hayvancı da gelismis ulkelerin yanına bile yaklasamayacak kadar az verimle iş yapıyor bu ülkenin gelişmesi düzelmesi şuan için bir hayal. Yani hocam bak sende gemide çalışmışsın dünya görmüş adamsın bende gezdim babamın işi hasebiyle afrikada farklı ülkelerde bulundum etiyopya sudan mısır tunus tanzanya zanzibar gezdik hep suudi arabistana da gittik ama orda da gördük ki onlar da bizimle aynı yatıp duruyolar ya memur ya da esnaf hiç bilimsel çalışma yapan katma değer üreten bir allahın kulu yok o yüzden onlar da kötü durumdalar iyi durumda olan bi suudi arabistan vardı o da petrolden bizim petrolümüz felan yok o yüzden çalışmaya bilime mahkumuz başka yolu yok bak sudanda 5 sene kaldım nerdeyse sudan önceden tek ülkeydi dolar 2.5-3 civariydi sonra güney ayrıldı başka bir ülke oldu petrol güneyde kaldı şuanda sudanda dolar 40 civarı. Yani bu demek oluyor ki yakında suudi arabistan da batacak petrolü bitince. Dünyada iyi olan yıkılmayacak ülkeler bellidir rusya amerika avrupadakiler bunlar da hep sanayiyle bilimle ayakta kalıyor yatmayla olmaz abi valla bugün tayyibin bizi kurtaramadigi gibi bizi artik ne muharrem kurtarir ne akşener kimse bizi duzeltemez biz kendimizi duzeltmedikce</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1224055, member: 77697"] Hocam haklısın çok dert sıkıntı var ancak bu ülke bu kafada gittikçe bizi allahtan başka kurtaracak kimse yok. Millet ya memur ya alım-satımcı esnaf tarımcı hayvancı da gelismis ulkelerin yanına bile yaklasamayacak kadar az verimle iş yapıyor bu ülkenin gelişmesi düzelmesi şuan için bir hayal. Yani hocam bak sende gemide çalışmışsın dünya görmüş adamsın bende gezdim babamın işi hasebiyle afrikada farklı ülkelerde bulundum etiyopya sudan mısır tunus tanzanya zanzibar gezdik hep suudi arabistana da gittik ama orda da gördük ki onlar da bizimle aynı yatıp duruyolar ya memur ya da esnaf hiç bilimsel çalışma yapan katma değer üreten bir allahın kulu yok o yüzden onlar da kötü durumdalar iyi durumda olan bi suudi arabistan vardı o da petrolden bizim petrolümüz felan yok o yüzden çalışmaya bilime mahkumuz başka yolu yok bak sudanda 5 sene kaldım nerdeyse sudan önceden tek ülkeydi dolar 2.5-3 civariydi sonra güney ayrıldı başka bir ülke oldu petrol güneyde kaldı şuanda sudanda dolar 40 civarı. Yani bu demek oluyor ki yakında suudi arabistan da batacak petrolü bitince. Dünyada iyi olan yıkılmayacak ülkeler bellidir rusya amerika avrupadakiler bunlar da hep sanayiyle bilimle ayakta kalıyor yatmayla olmaz abi valla bugün tayyibin bizi kurtaramadigi gibi bizi artik ne muharrem kurtarir ne akşener kimse bizi duzeltemez biz kendimizi duzeltmedikce [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt