PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 1224186" data-attributes="member: 3128"><p>Arkadaşlar herkes çıkarsın şapkasını koysun önüne düşünsün.Bu seçim önceki seçimlerden farklı.Yönetimdeki iktidar 16 yıldır hükümette.16 yıl bir çok şeyi değiştirebilmek ve iyileştirmek için gayet yeterli bir süre.Bu iktidar hükümeti geçen yıl devralmadı 16 yıldır yönetimdeydi.Ben iyiye iyi kötüye de kötü demesini iyi bilirim.Canımı sıkan şey ise iyi yapılan şeylerin biz yaptık biz ettik gibi söylemlerle sahiplenilip, kötü durumlarda ise o yaptı bu yaptı denmesi en bilineni ise dış mihraklar.Böyle bir bahane olamaz ya şu dilden vazgeçin artık.1. dünya savaşında 7 düvelle savaşmış bir milletiz biz.Dostu düşmanı bilmiyorsak yazık bize.Savaşta ya bunlar dış mihrak deyip kenara çekilseydik o zaman.Efendim dış mihraklar bizim güçlenmemizi istemiyor.Niye istesin adam senin güçlenmeni.Sen Yunanistan'ın güçlenmesini ister misin yanı başında?Herkes kendi ülkesinin güçlenmesini ister.Sen güçlenirken birileri de zayıf düşer elbette.Savaşlar, ganimetler ve para için yapılır.E adam sana malını satıyor paranı alıyor hatta ülkendeki fabrikaları, kurumları, bankaları alıyor para kazanıyor.Niye savaşsın adam seninle?Ekonomini yönetemeyen sen fabrikanı satan sen bankanı satan sen ama ülkenin gelişmesini istemeyen dış mihraklar.Şimdi sorarım size dış mihraklar yabancı ülkeler midir yoksa kendimiz miyiz?Kendi fikriniz kendi hür iradenizle kendinize cevaplayın bu soruyu ona göre bir yol seçin kendinize.Geçen bir açıklama yaptı bir zat adı Bekir Bozdağ."Doların yükselişinin faturası hükümete kesilemez" dedi.Ben şimdi araştırıyorum ya bunun faturasını kime keseceğiz?2 seçenek buldum.1. seçenek bize mallarını satıp dolarlarımızı alan yabancı ülkeler ve buna karşılık üretim ve ihracat yapmayan ekonomimiz.2. seçenek sattığımız fabrikaları bankaları alıp doğal olarak bizden kazandıkları paraları kendi ülkelerine götürenler.1. seçeneğe bakıyorum ya biz niye üretim yapmıyoruz bu üretimi kim fazlalaştırır kim destekler?2. seçeneğe bakıyorum ya biz bu fabrikaları bankaları niye sattık biz zarar ediyoruz da alanlar niye kar ediyor?Kararsız kaldım bir türlü bulamıyorum.E Bekir Bozdağ da hükümete kesmeyin diyor faturayı.Şimdi biz faturayı kime keselim arkadaşlar?Bir akıl verin ya tıkandım kaldım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 1224186, member: 3128"] Arkadaşlar herkes çıkarsın şapkasını koysun önüne düşünsün.Bu seçim önceki seçimlerden farklı.Yönetimdeki iktidar 16 yıldır hükümette.16 yıl bir çok şeyi değiştirebilmek ve iyileştirmek için gayet yeterli bir süre.Bu iktidar hükümeti geçen yıl devralmadı 16 yıldır yönetimdeydi.Ben iyiye iyi kötüye de kötü demesini iyi bilirim.Canımı sıkan şey ise iyi yapılan şeylerin biz yaptık biz ettik gibi söylemlerle sahiplenilip, kötü durumlarda ise o yaptı bu yaptı denmesi en bilineni ise dış mihraklar.Böyle bir bahane olamaz ya şu dilden vazgeçin artık.1. dünya savaşında 7 düvelle savaşmış bir milletiz biz.Dostu düşmanı bilmiyorsak yazık bize.Savaşta ya bunlar dış mihrak deyip kenara çekilseydik o zaman.Efendim dış mihraklar bizim güçlenmemizi istemiyor.Niye istesin adam senin güçlenmeni.Sen Yunanistan'ın güçlenmesini ister misin yanı başında?Herkes kendi ülkesinin güçlenmesini ister.Sen güçlenirken birileri de zayıf düşer elbette.Savaşlar, ganimetler ve para için yapılır.E adam sana malını satıyor paranı alıyor hatta ülkendeki fabrikaları, kurumları, bankaları alıyor para kazanıyor.Niye savaşsın adam seninle?Ekonomini yönetemeyen sen fabrikanı satan sen bankanı satan sen ama ülkenin gelişmesini istemeyen dış mihraklar.Şimdi sorarım size dış mihraklar yabancı ülkeler midir yoksa kendimiz miyiz?Kendi fikriniz kendi hür iradenizle kendinize cevaplayın bu soruyu ona göre bir yol seçin kendinize.Geçen bir açıklama yaptı bir zat adı Bekir Bozdağ."Doların yükselişinin faturası hükümete kesilemez" dedi.Ben şimdi araştırıyorum ya bunun faturasını kime keseceğiz?2 seçenek buldum.1. seçenek bize mallarını satıp dolarlarımızı alan yabancı ülkeler ve buna karşılık üretim ve ihracat yapmayan ekonomimiz.2. seçenek sattığımız fabrikaları bankaları alıp doğal olarak bizden kazandıkları paraları kendi ülkelerine götürenler.1. seçeneğe bakıyorum ya biz niye üretim yapmıyoruz bu üretimi kim fazlalaştırır kim destekler?2. seçeneğe bakıyorum ya biz bu fabrikaları bankaları niye sattık biz zarar ediyoruz da alanlar niye kar ediyor?Kararsız kaldım bir türlü bulamıyorum.E Bekir Bozdağ da hükümete kesmeyin diyor faturayı.Şimdi biz faturayı kime keselim arkadaşlar?Bir akıl verin ya tıkandım kaldım... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt