PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="srtys" data-source="post: 1224295" data-attributes="member: 54779"><p>Yazılanları baştan beri okuyorum. Herkes birşeyden bahsetmiş biri demiş mazot pahalı biri demiş o suçlu bu suçlu site yöneticisi çıkmış siz kimsenin kime oy vereceğine karışamazsınız evet karışamayız çünkü gelişim üretim farklı fikirlerle olur. Seçme meselesine gelince Türk halkı kimsenin hizmetkarı değil. Bizim seçtiklerimiz bize hizmetkar çünkü. Ben onu oraya bana hizmet etsin diye seçiyorum bizi ayrıştırsın küfür etsin zora soksun diye değil. Tarlana işçi aldın götürdün parasını verdin işçi görevini yapmasa hemen kovarsın dimi. Eh işte artık bazıları görevini başarıyla yapamıyor. Biat kültüründen vazgeçmeliyiz halk olarak seçmen korkuyor seçilecek beni birdaha seçmezler diye korkması gerekirken neden çünkü gösterilen fazla tevazudan. Bu a parti b parti olsun farketmez. Birde şuna acayip takılıyorum milletimiz büyük oyunu bozdu diyorlar benim safımda böbürleniyor sorsan neyi bozmuş bilmez ama. Kardeşim sen oyunu bozmayacaksın o seçtiklerin bozacak onları neden seçtin sen bunun için. Görev edinmeyelim kendimize bunları görevi olanlar görevini yapsın. Yapmıyorsada afedersiniz ben eleştiririm. Sonuna kadar da haklıyım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="srtys, post: 1224295, member: 54779"] Yazılanları baştan beri okuyorum. Herkes birşeyden bahsetmiş biri demiş mazot pahalı biri demiş o suçlu bu suçlu site yöneticisi çıkmış siz kimsenin kime oy vereceğine karışamazsınız evet karışamayız çünkü gelişim üretim farklı fikirlerle olur. Seçme meselesine gelince Türk halkı kimsenin hizmetkarı değil. Bizim seçtiklerimiz bize hizmetkar çünkü. Ben onu oraya bana hizmet etsin diye seçiyorum bizi ayrıştırsın küfür etsin zora soksun diye değil. Tarlana işçi aldın götürdün parasını verdin işçi görevini yapmasa hemen kovarsın dimi. Eh işte artık bazıları görevini başarıyla yapamıyor. Biat kültüründen vazgeçmeliyiz halk olarak seçmen korkuyor seçilecek beni birdaha seçmezler diye korkması gerekirken neden çünkü gösterilen fazla tevazudan. Bu a parti b parti olsun farketmez. Birde şuna acayip takılıyorum milletimiz büyük oyunu bozdu diyorlar benim safımda böbürleniyor sorsan neyi bozmuş bilmez ama. Kardeşim sen oyunu bozmayacaksın o seçtiklerin bozacak onları neden seçtin sen bunun için. Görev edinmeyelim kendimize bunları görevi olanlar görevini yapsın. Yapmıyorsada afedersiniz ben eleştiririm. Sonuna kadar da haklıyım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt