PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1224330" data-attributes="member: 57302"><p>Yazınızın önemli bir kısmına katılırken katılmadığım kısımları aşağıdaki gibidir;</p><p></p><p>Sizde dahil olmak üzere atamalar neden yapılmasın ki? Neden hastanede 1 gün fazla bekleyelim? Neden tekrar gidip gelmek zorunda kalalım? Ülkede bu eğitim yılında 70 bin civarı sözleşmeli öğretmen var. Madem ki öğretmen ihtiyacı var devlet atama yapmalı. Çünkü öğrenci bile ücretli öğretmeni öğretmenden saymıyor. Kaale almıyor. Ücretli öğretmen kadrolu öğretmen yanında eziliyor, nasıl olsa sepetleneceğim diye işine konsantre olamıyor, ek işler yapıyor. Dolayısı ile gençlerimizi emanet ettiğimiz adamın sağlıklı bir şekilde işine yapamamasına sebep olan bir durum var. Ama eğitimin kötü olmasını tamamen bu hükümete bağlayamayız. Geçmişten gelen ve bir türlü çözülemeyen bir sorun bu.</p><p></p><p>2. konu akparti seçmenine sığır vs denilmesi. Bütün bir kitleye bu hakarette bulunmak tabiki hoş karşılanabilecek, savunulacak birşey değil lakin şunu da hatırlamakta fayda var, sn. cumhurbaşkanı kendisine oy vermeyen %50 ye terörist dedi, daha birkaç hafta önce milletvekili için akp ye oy atmayan münafıktır dedi. Bahçeli, Meral Akşener in seçime girebilmesi için imza verenler fetocu bunları araştırın dedi. Yani bu karşı tarafı zan altında bırakma, hakaret etme, vatan haini ilan etme olayını, insanları ayrıştırma olayını akp çıkardı. Ben seçime giren diğer adayların hiçbirinin kendine oy vermeyenlere böyle ağır ithamlarda bulunduğunu duymadım.</p><p></p><p>Birde acılan okul sayısı hakkında mecliste verilen gensoru önergesine milli eğitim bakanının verdiği yanıt şu şekildedir.</p><p></p><p>“Bakanlığımızca 2002-2016 arasında açılan*Anadolu imam hatip lisesi*sayısı 976, bağımsız açılan*imam hatip ortaokulu*sayısı 2 bin 359 ve Anadolu imam hatip lisesi bünyesinde açılan imam hatip ortaokulu sayısı 409’dur. 2002-2016 arasında 109 okul Anadolu imam hatip lisesine dönüştürülmüş olup bu okullara ait bilgiler valiliklerin uhdesinde bulunmaktadır. 2016’da bütçe kanununa göre*Din Öğretimi Genel Müdürlüğü*okul ve pansiyonlarına 3 milyar 541 bin 700 TL tahsis edilmiştir.*</p><p></p><p>Buradan bakarsak anadolu lisesi adı altında Anadolu imam hatip lisesi açılmış olabilir mi? </p><p></p><p>Ha bu arada bunlar dinsiz, imam hatip istemiyorlar gibi bir algı oluşmasın. Elhamdülillah bizlerde müslümanız. Din ve din eğitimi ile ilgili bir sorunumuz yok ama ülkenin din kültürü öğretmeni ve din adamı ihtiyacına göre aşırı derecede imam hatip açılması mantıklı gelmiyor...</p><p></p><p>Bizdede teravih vakti yaklaştı. Cümleten hayırlı akşamlar.</p><p></p><p>Buda kaynak.</p><p></p><p><a href="http://www.ogretmenlerhaber.com/egitim/12-yilda-acilan-imam-hatip-okulu-sayisi-aciklandi-h4494.html" target="_blank">http://www.ogretmenlerhaber.com/egitim/12-yilda-acilan-imam-hatip-okulu-sayisi-aciklandi-h4494.html</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1224330, member: 57302"] Yazınızın önemli bir kısmına katılırken katılmadığım kısımları aşağıdaki gibidir; Sizde dahil olmak üzere atamalar neden yapılmasın ki? Neden hastanede 1 gün fazla bekleyelim? Neden tekrar gidip gelmek zorunda kalalım? Ülkede bu eğitim yılında 70 bin civarı sözleşmeli öğretmen var. Madem ki öğretmen ihtiyacı var devlet atama yapmalı. Çünkü öğrenci bile ücretli öğretmeni öğretmenden saymıyor. Kaale almıyor. Ücretli öğretmen kadrolu öğretmen yanında eziliyor, nasıl olsa sepetleneceğim diye işine konsantre olamıyor, ek işler yapıyor. Dolayısı ile gençlerimizi emanet ettiğimiz adamın sağlıklı bir şekilde işine yapamamasına sebep olan bir durum var. Ama eğitimin kötü olmasını tamamen bu hükümete bağlayamayız. Geçmişten gelen ve bir türlü çözülemeyen bir sorun bu. 2. konu akparti seçmenine sığır vs denilmesi. Bütün bir kitleye bu hakarette bulunmak tabiki hoş karşılanabilecek, savunulacak birşey değil lakin şunu da hatırlamakta fayda var, sn. cumhurbaşkanı kendisine oy vermeyen %50 ye terörist dedi, daha birkaç hafta önce milletvekili için akp ye oy atmayan münafıktır dedi. Bahçeli, Meral Akşener in seçime girebilmesi için imza verenler fetocu bunları araştırın dedi. Yani bu karşı tarafı zan altında bırakma, hakaret etme, vatan haini ilan etme olayını, insanları ayrıştırma olayını akp çıkardı. Ben seçime giren diğer adayların hiçbirinin kendine oy vermeyenlere böyle ağır ithamlarda bulunduğunu duymadım. Birde acılan okul sayısı hakkında mecliste verilen gensoru önergesine milli eğitim bakanının verdiği yanıt şu şekildedir. “Bakanlığımızca 2002-2016 arasında açılan*Anadolu imam hatip lisesi*sayısı 976, bağımsız açılan*imam hatip ortaokulu*sayısı 2 bin 359 ve Anadolu imam hatip lisesi bünyesinde açılan imam hatip ortaokulu sayısı 409’dur. 2002-2016 arasında 109 okul Anadolu imam hatip lisesine dönüştürülmüş olup bu okullara ait bilgiler valiliklerin uhdesinde bulunmaktadır. 2016’da bütçe kanununa göre*Din Öğretimi Genel Müdürlüğü*okul ve pansiyonlarına 3 milyar 541 bin 700 TL tahsis edilmiştir.* Buradan bakarsak anadolu lisesi adı altında Anadolu imam hatip lisesi açılmış olabilir mi? Ha bu arada bunlar dinsiz, imam hatip istemiyorlar gibi bir algı oluşmasın. Elhamdülillah bizlerde müslümanız. Din ve din eğitimi ile ilgili bir sorunumuz yok ama ülkenin din kültürü öğretmeni ve din adamı ihtiyacına göre aşırı derecede imam hatip açılması mantıklı gelmiyor... Bizdede teravih vakti yaklaştı. Cümleten hayırlı akşamlar. Buda kaynak. [url]http://www.ogretmenlerhaber.com/egitim/12-yilda-acilan-imam-hatip-okulu-sayisi-aciklandi-h4494.html[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt