PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrah doğan" data-source="post: 1224391" data-attributes="member: 47204"><p>Bak kardeşim bende öğretmenim. Seçmene hangi partiye oy verirse versin herhangi bir yanlış söz söylemek terbiyesizliktir. Bakın ben size bir olay anlatayım sizde dinleyin 9 Nisan da yöneticilik mülakatı vardı bende baş vurdum ve gittim mülakat merkezine . İyi oku burayı vardım merkeze herkes okulları paylasiyor ( eğitim Birsen liler). Çok yakın tanıdığım arkadaslarimda ordaydi. Bana dedikleri boşa kendinizi yoruyorsunuz. Herkesin yeri belli. Neyse önemi yok geldik sınav Mayıs ayında aciklanacakti ama seçim olunca 26 hazirana ertelediler sonuçları açıklamayı. Hani hiç kimse mülakatta torpil olduğunu bilmiyorya. Neyse işin özü işi ehline vermek yerine kendi adamına verirsen birgün bir yerde bu düzen patlak verir. Gelelim pisaya zorunlu eğitim lisede gereksiz herkes okuyacak diye birşey yok. Bu sadece işsiz sayısını az göstermek için yapılmış bir durum. Gelelim atama meselesine sen her ile üniversite aç ama iş imkanı yok. Yav bunu nasıl görmüyor sunuz da yok kolay iş yok şu yok bu demenin gereği yok bu issiz ordusu daha da artacak. Eğitimde kalite düştü eleme sistemi bitti. İşin en can alıcı noktası okulu bitiren 18 yaşındaki bir genç ten daha sonra nasıl bir verim beklersin. Agac yaş iken eğilir der atalarımız. Toplum ayristiriliyor kutuplastiriliyor. Ülkeyi yönetenler adil olmak zorunda yoksa yok dolar çıktı yok tarım battı yok eğitim çöktü vs daha çok tartisiriz ama biz birbirimizi yerken yöneticiler mali götürür. Bizse birbirimizi kirmakla yetiniriz. Öncelikle öz eleştiri yapıp önümüze bakmalıyız. Almanya iki dünya savaşından yenik çıktı heryeri yıkıldı yakıldı ama şimdi bmmw, Mercedes, Audi,fend, class , same deutz, Amazon, Opel, woswagen bunlar benim bildiklerim dünyada sayılı ekonomik markaları var. Biz bunları tartışmak yerine ak koyunlar, chpkklar,ipler yok şunlar yok bunlar demekle her daim geriye gideriz. Herkes öz eleştiri yapıp nasıl daha iyi yere gelebilirizii tartışmalıdır. Kamu kurumlarına eleman alınırken tecrübe ye bakmalıyız. Torpilli adam kayirmayi bırakıp adaleti sağlamalıyız. Çiftçi de daha iyi verim daha iyi et üretimi nasıl yapılmalıdır i tartışmalıdır. Yem pahalandiyi tartışmak yerine yem üretmeyi tartışmalıdır. Dışarıdan dolarla saman mal ithal etmek yerine yerli irkda nasil verim artirabilirizi tartismalidir. Ziraat odalarının sadece para toplama yeri değil çiftçi yi bilinçlendirme k için uğraşan kurum haline getirmek için neler yapmalıyız i tartışmalıdır. Yani hepimize iş düşüyor ama bizi yöneten siyasilere bizden daha çok iş düşüyor. Çünkü onlar bizim oyumuzla oralara geldiler. Herkes ektiğini biçer kimse domates ekipte kavun bicemez. Herkes oyunda hürdür istediğine oyunu verir. Allah ülkemize yardım etsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrah doğan, post: 1224391, member: 47204"] Bak kardeşim bende öğretmenim. Seçmene hangi partiye oy verirse versin herhangi bir yanlış söz söylemek terbiyesizliktir. Bakın ben size bir olay anlatayım sizde dinleyin 9 Nisan da yöneticilik mülakatı vardı bende baş vurdum ve gittim mülakat merkezine . İyi oku burayı vardım merkeze herkes okulları paylasiyor ( eğitim Birsen liler). Çok yakın tanıdığım arkadaslarimda ordaydi. Bana dedikleri boşa kendinizi yoruyorsunuz. Herkesin yeri belli. Neyse önemi yok geldik sınav Mayıs ayında aciklanacakti ama seçim olunca 26 hazirana ertelediler sonuçları açıklamayı. Hani hiç kimse mülakatta torpil olduğunu bilmiyorya. Neyse işin özü işi ehline vermek yerine kendi adamına verirsen birgün bir yerde bu düzen patlak verir. Gelelim pisaya zorunlu eğitim lisede gereksiz herkes okuyacak diye birşey yok. Bu sadece işsiz sayısını az göstermek için yapılmış bir durum. Gelelim atama meselesine sen her ile üniversite aç ama iş imkanı yok. Yav bunu nasıl görmüyor sunuz da yok kolay iş yok şu yok bu demenin gereği yok bu issiz ordusu daha da artacak. Eğitimde kalite düştü eleme sistemi bitti. İşin en can alıcı noktası okulu bitiren 18 yaşındaki bir genç ten daha sonra nasıl bir verim beklersin. Agac yaş iken eğilir der atalarımız. Toplum ayristiriliyor kutuplastiriliyor. Ülkeyi yönetenler adil olmak zorunda yoksa yok dolar çıktı yok tarım battı yok eğitim çöktü vs daha çok tartisiriz ama biz birbirimizi yerken yöneticiler mali götürür. Bizse birbirimizi kirmakla yetiniriz. Öncelikle öz eleştiri yapıp önümüze bakmalıyız. Almanya iki dünya savaşından yenik çıktı heryeri yıkıldı yakıldı ama şimdi bmmw, Mercedes, Audi,fend, class , same deutz, Amazon, Opel, woswagen bunlar benim bildiklerim dünyada sayılı ekonomik markaları var. Biz bunları tartışmak yerine ak koyunlar, chpkklar,ipler yok şunlar yok bunlar demekle her daim geriye gideriz. Herkes öz eleştiri yapıp nasıl daha iyi yere gelebilirizii tartışmalıdır. Kamu kurumlarına eleman alınırken tecrübe ye bakmalıyız. Torpilli adam kayirmayi bırakıp adaleti sağlamalıyız. Çiftçi de daha iyi verim daha iyi et üretimi nasıl yapılmalıdır i tartışmalıdır. Yem pahalandiyi tartışmak yerine yem üretmeyi tartışmalıdır. Dışarıdan dolarla saman mal ithal etmek yerine yerli irkda nasil verim artirabilirizi tartismalidir. Ziraat odalarının sadece para toplama yeri değil çiftçi yi bilinçlendirme k için uğraşan kurum haline getirmek için neler yapmalıyız i tartışmalıdır. Yani hepimize iş düşüyor ama bizi yöneten siyasilere bizden daha çok iş düşüyor. Çünkü onlar bizim oyumuzla oralara geldiler. Herkes ektiğini biçer kimse domates ekipte kavun bicemez. Herkes oyunda hürdür istediğine oyunu verir. Allah ülkemize yardım etsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Birbirimizi kırmadan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt