BİRİSİ VAHŞİ SULAMA MI DEDİ :)

Ynt: BİRİSİ VAHŞİ SULAMA MI DEDİ :)

Bazen bazı şeyleri bu kadar abartmamak lazım diye düşünüyorum.
İyi hoş Allah o suyun eksikliğini göstermesin de eğer ilerde bir gün o su biterse sizde bu fotoğraflara bakıp bu günleri sadece hayal edersiniz.
Sahip olduklarını iyi kullanmalı ve iyi değerlendirmelisin...

Yorumlar için tşk arkadaşlar

Bazı arkadaşlar abartılı bulmuş yaptığım işi ama bir ben yapmıyorum böyle hemen hemen hepimiz aynıyız bazen 20 oluyor arası suyun bazen 1 ay dolayısıyla yapacak birşey yok suyu sulama bırlıgı getıryor golden kanalelet vasıtasıyla

Paylaşım için teşekürler hacım, yağmur gönderem mi.? uğraşma böyle doğal sulama olsun..:D

Maşallah bu ne bereket, özellikle de kuru tarım yapan bizler için hayal edemeyeceğimiz görüntüler. Her zaman bu şekilde su bulunduktan sonra insanın aklına ağaçların arasında balık bile yetiştirmek gelir. :S

Muhtarım kolaygelsin ağaçlar şöyle doya doya bi su içsinler,yoncalarında güzel MAŞALLAH ,bizde ayçiçeklerinini bir kısmına bu yıl vahşi ( ;D :()sulamam yapıyoruz yağmurlamayla ayçiçeği çok zor sulanıyor.

Hay Maşaallah muhtarım, Maşallah ne güzel su var. Hele o yoncaları sularken nasıl güzel kokar yarabbim, nasıl güzel kokar.
Ellerine sağlık.