Bölgenizde %50 makine ekipman ödemesi

Arkadaşlar bölgeniz de %50 makine ekipman destek lemesi ödemeleri yapıl dımı?

Ynt: Bölgenizde %50 makına ekipman ödemesi

Salih aklında olsun, Türkçemizde 'makina ya da makına' diye bir kelime yoktur, 'makine' wardır...

Destek çıktı ta ağustosta halen ödeme yapılmadı benlik payını o zaman yaptım devlet borcuna hiç sadık deil yaw:)

Hermiyas link=topic=70965.msg814630#msg814630 date=1387746340' Alıntı:
Salih aklında olsun, Türkçemizde 'makina ya da makına' diye bir kelime yoktur, 'makine' wardır...
teşekkürler yazım hatası

Ynt: Bölgenizde %50 makine ekipman ödemesi

Ödemeler yapıldı mı derken,biz bu sene değil ama geçen senelerde faydalandık.Devletin yapacağı ödemeyi zaten direkt bayi alıyodu.Ne açıdan sordunuz tam anlamadım ?

yÜZDE 50 Destekten bahsediyorsanız bu ödeme siz ile alakalı bir durum değil bayi ve devlet arasında

geçen sene ocak 15 yatmıştı bayi aralık 7 yatcak diye senet yapdı sonuç olan bize oldu bayiler ne zaman yatcak biliyorlar ama çifciden önceden almak daha iyi

Çağrı link=topic=70965.msg814753#msg814753 date=1387752988' Alıntı:
Ödemeler yapıldı mı derken,biz bu sene değil ama geçen senelerde faydalandık.Devletin yapacağı ödemeyi zaten direkt bayi alıyodu.Ne açıdan sordunuz tam anlamadım ?
il tarım müd.aldıgım bilgiye göre bu yıl desteklemeler kişinin tc no, suna yatacak dendi

salih019 link=topic=70965.msg814777#msg814777 date=1387753511' Alıntı:
il tarım müd.aldıgım bilgiye göre bu yıl desteklemeler kişinin tc no, suna yatacak dendi
Doğrudur bu sene biz faydalanmadık destekden değişmiştir belki de daha önce direk bayi alakadar oluyodu bizi bağlamıyodu.

artık ziraat hesap istiyorlar bize yatıyor geçen sene öyle olmuştu bu sene başvurmadık ama 2 aralıkta ışıkcan tarım hesaplalar para yatmaya başladı hesaplarını kontrol edip irtibata geciniz diye msj atmıştı

Bu yıl destekler alıcı kişinin hesabına yatıyor,%4 kesintiyle yattı desteklerimiz 700 tl cepten ödemek zorunda kaldım.

Bu yıl bizde balya makinesi aldık.28 binini biz 19 binini devlet verecekti.Yılbaşından iki gün önce hesabımıza 18 bin yattı.1000 lira kesmişler