PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bölgenizde gübre fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1403374" data-attributes="member: 59451"><p>Daha konuşalacak çok şey var çok örnekler var neler anlatır ne hasaplar yaparım size burada</p><p></p><p>yaşımız geldi geçti bizim neler gördük</p><p></p><p>buralara takılmamızın sebebi memleketi sevmemizden yinede bir gözatıp neler oluyor görmemiz için</p><p></p><p>arada yazıyorum doğrusu böyle olmalı babında</p><p></p><p>Hatasız kul olmaz yinede bilmeden kırdıysam affola</p><p></p><p>Fakat her zaman bişey var</p><p></p><p>Türkiye büyük ülke, buraya yazılanlar yalan olarak düşünmeyin, adam yazıyorsa heleki çiftçi ise gerçekten inanın, ben dibine kadar inanırım misal, acemide olabilir yanlışta bilebilir önemli değil, tabi acemiliği eksiği varsa yazın ama yargılamayın... yok sen şöyle yanlış yaparsan hiç bilmiyon bak ben böyle yapıyom uhuu malı götürüyom, ben burada şöyle alıyom böyle ekiyom...</p><p></p><p>bunlar sizin kendinizi direk örnek verip üste çıkmanızı gerektirecek şeyler değil..varsa yanlışı doğru tespitle bölgendeki çiftçiye yardımcı ol, ama trakyadan ankaraya bilgi aktarımı olsada sizin yaptığınız gibi bilmiyorsun öyle değil mantığıyla değilde.....bilemeyebilirsin, bizim uygulamamız böyle, yap dene bir tarlanda gibi olmaktan öte geçmemesi lazım derim...</p><p></p><p> Buradan trakya ya adam akıl veriyomu yaa, ben hiç görmedim</p><p></p><p>neden?</p><p></p><p>o şartları zaten yok adamın nasıl versinki değilmi?</p><p></p><p>sizi zaten yakalayamaz verimde onda bunda</p><p></p><p>haa her bölgede vardır nadirde olsa yumuşak havası bol suyu vs..</p><p></p><p>oradakide merak etmeyin yine aynı siz gibi yakınındakine şöyle aldım böye yaptım diyor görüyoruz, sen çalışmıyorsun diyor ahkam kesiyor kendini biyere konduruyor , ama şartlar aynı değil vesselam diğerinin boynu bükük dinliyor napsın...</p><p></p><p>çenem düştü kusura bakmayın, okudunuz yordum sizi hakkınızı helal edin...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1403374, member: 59451"] Daha konuşalacak çok şey var çok örnekler var neler anlatır ne hasaplar yaparım size burada yaşımız geldi geçti bizim neler gördük buralara takılmamızın sebebi memleketi sevmemizden yinede bir gözatıp neler oluyor görmemiz için arada yazıyorum doğrusu böyle olmalı babında Hatasız kul olmaz yinede bilmeden kırdıysam affola Fakat her zaman bişey var Türkiye büyük ülke, buraya yazılanlar yalan olarak düşünmeyin, adam yazıyorsa heleki çiftçi ise gerçekten inanın, ben dibine kadar inanırım misal, acemide olabilir yanlışta bilebilir önemli değil, tabi acemiliği eksiği varsa yazın ama yargılamayın... yok sen şöyle yanlış yaparsan hiç bilmiyon bak ben böyle yapıyom uhuu malı götürüyom, ben burada şöyle alıyom böyle ekiyom... bunlar sizin kendinizi direk örnek verip üste çıkmanızı gerektirecek şeyler değil..varsa yanlışı doğru tespitle bölgendeki çiftçiye yardımcı ol, ama trakyadan ankaraya bilgi aktarımı olsada sizin yaptığınız gibi bilmiyorsun öyle değil mantığıyla değilde.....bilemeyebilirsin, bizim uygulamamız böyle, yap dene bir tarlanda gibi olmaktan öte geçmemesi lazım derim... Buradan trakya ya adam akıl veriyomu yaa, ben hiç görmedim neden? o şartları zaten yok adamın nasıl versinki değilmi? sizi zaten yakalayamaz verimde onda bunda haa her bölgede vardır nadirde olsa yumuşak havası bol suyu vs.. oradakide merak etmeyin yine aynı siz gibi yakınındakine şöyle aldım böye yaptım diyor görüyoruz, sen çalışmıyorsun diyor ahkam kesiyor kendini biyere konduruyor , ama şartlar aynı değil vesselam diğerinin boynu bükük dinliyor napsın... çenem düştü kusura bakmayın, okudunuz yordum sizi hakkınızı helal edin... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bölgenizde gübre fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt