PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bölgenizde gübre fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1403394" data-attributes="member: 59451"><p>Bakın kış boyu barajları takibettim</p><p></p><p>şimdi istanbulda yağışlardan barajlar doldu bahar yağmurlarıyla o biçim seviye yükseldi</p><p></p><p>gelin burada baraj sıfır</p><p></p><p>sulama koop su veremiycez diyor yazlıklarda tehlikede ekenler düşünüyor ne yapacak</p><p></p><p>arkadaş trakyadan sakaryadan bu yıl kış ve bahar yağmurlarının bereketlendirdiği memleketten yazıyor ya</p><p></p><p>gelsin görsün diycem zahmet etmesin DSİ nin sitesine girsin günlük barajların anadoludaki doluluk oranına baksın</p><p></p><p>son 5 yılla karşılaştırsın</p><p></p><p>ben bunları her sene yaparım</p><p></p><p>trakya istanbul sakarya tamam Allah daha çok versin Maşallah bu yılda iyi, barajlarda doldu</p><p></p><p>ama kalkıp oradaki yaşayan bizim anlatmak istediğimizi evirip çevirip biz yapıyoz siz niye yapamıyonuz derse</p><p></p><p>orada bir duuuur derim ben</p><p></p><p>neden</p><p></p><p>biz Anadolu çocuğuyuz Anadolu</p><p></p><p>her yeri takip ediyoruz merak etme sen</p><p></p><p>maksadımız siyasette değil</p><p></p><p>Sen burada memleketin gerçeklerinden uzak konuya değinmeye çalışırsan</p><p></p><p>yap ödevini bak Türkiyedeki baraj doluluk oranlarını</p><p></p><p>yeşilırmak deltası bile kurudu</p><p></p><p>yaz boyu boyu suyu olmayan barajlardan su bekleyecek yazlık ektikleri mahsulleri nasıl sulayacak meselesi var daha kara kara düşünüyo</p><p></p><p>onu geçtim</p><p></p><p>adam baraj oranlarına bakıp Anadolunun ki trakyanın 10 misli yerden bahsediyorum,</p><p></p><p>yağışı alamamış damla düşmemiş yerler var buğday veriminden bahsediyoruz</p><p></p><p>yahu zaten gübre atsanda olmaz yandı yandı</p><p></p><p>senin bunları siyasi arenaya çekmeye çalışmanda çare değil</p><p></p><p>ama şu var</p><p></p><p>anlamak isteyene sivrisinek saz</p><p></p><p>sen gibi anlamak istemeyene davul zurna az...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1403394, member: 59451"] Bakın kış boyu barajları takibettim şimdi istanbulda yağışlardan barajlar doldu bahar yağmurlarıyla o biçim seviye yükseldi gelin burada baraj sıfır sulama koop su veremiycez diyor yazlıklarda tehlikede ekenler düşünüyor ne yapacak arkadaş trakyadan sakaryadan bu yıl kış ve bahar yağmurlarının bereketlendirdiği memleketten yazıyor ya gelsin görsün diycem zahmet etmesin DSİ nin sitesine girsin günlük barajların anadoludaki doluluk oranına baksın son 5 yılla karşılaştırsın ben bunları her sene yaparım trakya istanbul sakarya tamam Allah daha çok versin Maşallah bu yılda iyi, barajlarda doldu ama kalkıp oradaki yaşayan bizim anlatmak istediğimizi evirip çevirip biz yapıyoz siz niye yapamıyonuz derse orada bir duuuur derim ben neden biz Anadolu çocuğuyuz Anadolu her yeri takip ediyoruz merak etme sen maksadımız siyasette değil Sen burada memleketin gerçeklerinden uzak konuya değinmeye çalışırsan yap ödevini bak Türkiyedeki baraj doluluk oranlarını yeşilırmak deltası bile kurudu yaz boyu boyu suyu olmayan barajlardan su bekleyecek yazlık ektikleri mahsulleri nasıl sulayacak meselesi var daha kara kara düşünüyo onu geçtim adam baraj oranlarına bakıp Anadolunun ki trakyanın 10 misli yerden bahsediyorum, yağışı alamamış damla düşmemiş yerler var buğday veriminden bahsediyoruz yahu zaten gübre atsanda olmaz yandı yandı senin bunları siyasi arenaya çekmeye çalışmanda çare değil ama şu var anlamak isteyene sivrisinek saz sen gibi anlamak istemeyene davul zurna az... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bölgenizde gübre fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt