PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
BÖYLE ERKUNT VİDEOSU GÖRDÜNÜZMÜ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 771749" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: BÖYLE ERKUNT VİDEOSU GÖRDÜNÜZMÜ</strong></p><p></p><p>bu tür videolara gösterilere hiç bir zaman inanmayın.ilk dönemlerde bu çok tuttu.erkuntda bu reklam fikrini veren bendim..ilk denemeler çubuk ve köylerinde oldu sonra patladı gitti her yerde ve markalarda...</p><p> benim 2008 erkunt 80 denemelerde 90-100 hb tepeliyordu..iş bitti traktörü ben aldım o demelerdeki performansı hiç görmedim..yapamadım ya sürücü bir hile yapıyor aradan zaman geçti performans düştü geldiler baktılar abi sen hidroliği kullanmayı bilmiyorsun dediler gittiler..hala çözemedim ya..o performansı..tabi tarktör şimdi aksarayda ..</p><p></p><p></p><p> birde yakıt demelerinde egerki video seyrederseniz mazor tarla başında ayarlanıyor..yastık yok..düz bir tarla kim o şekil mazot denemesi yapar..kimse. ben hafif tarlada 800-900 gr arsında yaktı 1400-1500 devirde adamın uykusu geliyor öyle tarla sürülmüyor ki..yakmasın diye her şeyi yapıyor insan..</p><p> şuan 100 lük var deneme traktörü deyim tohumdan beri bende oynama yok.sıfır traktörün birini seçtik aldık deneme yaptık bende şimdilik nisana kadar bende alırsam almayı düşünüyorum..ama çok iyi performans ve yakıt var..şimdilik iyi...tahminim yol herşey dahil bürüt pullukda dekara 1,3-1,5 litre arasında gitti geldi gibi..</p><p></p><p></p><p> artık traktörler deneme vidoları yersiz onlara bakıpda almak büyük hata.artık modeller oturdu hiç kimse sıfır traktörü veripde dene demez..ama yine kullananlar ve izlenimler çok önemli..herkes biliyor yakıtını gücünü bu yüzden butür reklamlere hiç gerekyok..</p><p></p><p> senin yaktırtıgın yakıt ve senin kullanım şeklin herşeyi belirler..</p><p>küçük erkuntları zorlamayın yazık ediyorsunuz..güçlüler ama herkül degiller...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 771749, member: 988"] [b]Ynt: BÖYLE ERKUNT VİDEOSU GÖRDÜNÜZMÜ[/b] bu tür videolara gösterilere hiç bir zaman inanmayın.ilk dönemlerde bu çok tuttu.erkuntda bu reklam fikrini veren bendim..ilk denemeler çubuk ve köylerinde oldu sonra patladı gitti her yerde ve markalarda... benim 2008 erkunt 80 denemelerde 90-100 hb tepeliyordu..iş bitti traktörü ben aldım o demelerdeki performansı hiç görmedim..yapamadım ya sürücü bir hile yapıyor aradan zaman geçti performans düştü geldiler baktılar abi sen hidroliği kullanmayı bilmiyorsun dediler gittiler..hala çözemedim ya..o performansı..tabi tarktör şimdi aksarayda .. birde yakıt demelerinde egerki video seyrederseniz mazor tarla başında ayarlanıyor..yastık yok..düz bir tarla kim o şekil mazot denemesi yapar..kimse. ben hafif tarlada 800-900 gr arsında yaktı 1400-1500 devirde adamın uykusu geliyor öyle tarla sürülmüyor ki..yakmasın diye her şeyi yapıyor insan.. şuan 100 lük var deneme traktörü deyim tohumdan beri bende oynama yok.sıfır traktörün birini seçtik aldık deneme yaptık bende şimdilik nisana kadar bende alırsam almayı düşünüyorum..ama çok iyi performans ve yakıt var..şimdilik iyi...tahminim yol herşey dahil bürüt pullukda dekara 1,3-1,5 litre arasında gitti geldi gibi.. artık traktörler deneme vidoları yersiz onlara bakıpda almak büyük hata.artık modeller oturdu hiç kimse sıfır traktörü veripde dene demez..ama yine kullananlar ve izlenimler çok önemli..herkes biliyor yakıtını gücünü bu yüzden butür reklamlere hiç gerekyok.. senin yaktırtıgın yakıt ve senin kullanım şeklin herşeyi belirler.. küçük erkuntları zorlamayın yazık ediyorsunuz..güçlüler ama herkül degiller... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
BÖYLE ERKUNT VİDEOSU GÖRDÜNÜZMÜ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt