Bu fendt in motoru nerde???

Ynt: Bu fendt in motoru nerde???

alipasalierkan link=topic=10238.msg106103#msg106103 date=1228683402' Alıntı:
Kabinin altında....
Abi tamam ben geik olsun diye yazdım konu başlığını kabinin altında olduğunu tahmin ettim de amaç ne acaba yani motorun kabinin altına koyma gereksinimleri ne olabilirki?

sanırım fendt te böyle hata yapmaz ... öne ilaç ve gübre deposu monte için düşünmüşlerdir...

gezmıs old sıtelerde boyle tıpte vardı atılla abın dedıgı gıbı on tarf bu amçlrla kullanılmıs

marksman link=topic=10238.msg106304#msg106304 date=1228757889' Alıntı:
dikkat ederseniz önde bir şasisi var ... bu ilave yüklere dayanabilsin diye...motorda önde olsaydı ilave yüklerden sonra traktörün arkası kalkar ..motor + şanzuman + diferansiyal ağırlığı arkada olsun ki öne yüklenecek ilave yüklere karşı traktörü dengelesin diye düşünüyorum.... tartışmaya hazırım....

O boş diye nitelenen yerde orta boy bir römork sayılabilecek bir kasa var modelin orijinalinde. Ne oldu şimdi mantıksızlığa? Atda düt?