bu gerçekmi?

Ynt: bu gerçekmi?

benim bildiğim fabrikanın 1 bölü 8 i satıldı ama geri kalanı borç ödendiğinden satılmadı diye okudum biyerde

hindistan montajlardan iyidir üretsinler mf adı unutulmasın 168lerin devamı çıksa çok satar yada 188 falan ama son teknoloji 4x4 falan :D

anayurtlu 3105d link=topic=49813.msg493951#msg493951 date=1324315084' Alıntı:
hadi len gidiyon jhondere alıyon fiat alıyon kurukuru sevmek olmaz bi tuğlada sen koy :D
oyyy benm dertli başım oy benim can yoldaşım volkan cçr-*-s johndeereyi hiç sorma bi karanbole geldikte aldık,new holland konusunda işim gereğince biraz hoşuma gitmiyor değil avrupaları,ve birde shutt olayına girdimya johndeerede o yüzden new holland biraz daha iyi diyorum... AMA BÜLBÜLÜ ALTIN KAFASE KOYMUŞLAR İLLEDER VATANIM demiş :D benidee john deereye koydular illede MASSEY FERGUSON dedim valla :D ama inş. bi bomba patlatacam hepinizi ÇATLATACAM :D

atom karınca link=topic=49813.msg493964#msg493964 date=1324315370' Alıntı:
oyyy benm dertli başım oy benim can yoldaşım volkan cçr-*-s johndeereyi hiç sorma bi karanbole geldikte aldık,new holland konusunda işim gereğince biraz hoşuma gitmiyor değil avrupaları,ve birde shutt olayına girdimya johndeerede o yüzden new holland biraz daha iyi diyorum... AMA BÜLBÜLÜ ALTIN KAFASE KOYMUŞLAR İLLEDER VATANIM demiş :D benidee john deereye koydular illede MASSEY FERGUSON dedim valla :D ama inş. bi bomba patlatacam hepinizi ÇATLATACAM :D
inşallh kanki hayırlısı olsun :)

uzelin internet sitesini falan kapatmamıslar alan firma markanın isminide aldıysa aynı yerden devam edebilir dilemizde bu yonde tabi bi makyaj ve gelisimle donmesi piyasadakı gerini korur