bu hayvan herşey yiyor mermi kavun karpuz mısır vs.

Ynt: bu hayvan herşey yiyor mermi kavun karpuz mısır vs.

şimdiye kadar birçok şey denedik, çevredekilerde denedi patlayan tüp koydular 1 hafta geçti bir şey yok , oh dedik çaresini bulduk sonra bir baktık o aleti devirmiş vura vura tüpü bile yamultmuş, yok ilacı çıktı dediler koku gibi bir şey hemen uyguladık banamısın demedi,radyo koyduk birkaç tane trt fm abngır bangır sesi sonuna kadar açtık o gece gene geldi bakalım bu sene fuarda elektrikli bir sistem var akü ile çalışıyor ,yüksek gerilim verecegim ne olacak...

nabolant link=topic=25457.msg360785#msg360785 date=1300221079' Alıntı:
şimdiye kadar birçok şey denedik, çevredekilerde denedi patlayan tüp koydular 1 hafta geçti bir şey yok , oh dedik çaresini bulduk sonra bir baktık o aleti devirmiş vura vura tüpü bile yamultmuş, yok ilacı çıktı dediler koku gibi bir şey hemen uyguladık banamısın demedi,radyo koyduk birkaç tane trt fm abngır bangır sesi sonuna kadar açtık o gece gene geldi bakalım bu sene fuarda elektrikli bir sistem var akü ile çalışıyor ,yüksek gerilim verecegim ne olacak...
kardeş bence bu pislik hayvanı durdurmaya yetmez gene raund u sen kaybedeceksin bana kalırsa zuha-*-s

nabolant link=topic=25457.msg360785#msg360785 date=1300221079' Alıntı:
zuha-*-s zuha-*-s şef şöyle efkarlı bii kanal açsaydın kovalarada tekirdağ rakı koysaydın :D hepsi leyla olurdu ;D ;D senin tarlaya zarar vermezler kendilerine verirlerdi zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

anayurtlu 3105d link=topic=25457.msg360798#msg360798 date=1300221493' Alıntı:
zuha-*-s zuha-*-s şef şöyle efkarlı bii kanal açsaydın kovalarada tekirdağ rakı koysaydın :D hepsi leyla olurdu ;D ;D senin tarlaya zarar vermezler kendilerine verirlerdi zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s

anayurtlu 3105d link=topic=25457.msg360798#msg360798 date=1300221493' Alıntı:
oldu olacak fashion tv açıverin bari zuha-*-s zuha-*-s

2 DÖNÜMLÜK YONCA TARLAM VARDI BİZDEN ÖNCE TARLAYI BİÇİRDU NAMUSSUZ 2 SENE ÖNCE LASTİKÇİDEN ESKİ HURDA LASTİKLERİ ALDIM TARLANIN ETRAFINI 3 KATLI DOLANDIM ŞİMDİK RAHAT ETTİK LASTİKLERE ÇIKIP GİREMİYOR DENEYİN

yaf cok namusuzlar ben bir keresinde traktörle peşine verdim tarlalarda tam yetişiyorum sinora geliyor traktör yavaşlıyorum sonunda uzun bi tarlaya gırdım tam gaz bastım yetiştim keşke yetişmez olaydım ön tekerlekten oldum arkada ilaclama makinası vardı onun parcaları gırıldı epeyi bi masraf actı bana sonunda yıktım yere ön tekerlegi agzıyla tuttu lastik fıs diye indi daha töbe ettim uzak duruyorum

aga bız satıoz valla kapış kapış yunanlı cok burda
tüp hikaye 2 günde alışıolar sesine bakıyo dakikada 1 patlıo tamam diyor şimdi bi sensörlü sistem var görünce alarm ötüyor ondan kaçıyor domuz insandan ürker aynı kurt gibi tek farkı konu başlığında olduğu gibi bu herşeyi yiyor

suat kar link=topic=25457.msg360876#msg360876 date=1300226985' Alıntı:
yaf cok namusuzlar ben bir keresinde traktörle peşine verdim tarlalarda tam yetişiyorum sinora geliyor traktör yavaşlıyorum sonunda uzun bi tarlaya gırdım tam gaz bastım yetiştim keşke yetişmez olaydım ön tekerlekten oldum arkada ilaclama makinası vardı onun parcaları gırıldı epeyi bi masraf actı bana sonunda yıktım yere ön tekerlegi agzıyla tuttu lastik fıs diye indi daha töbe ettim uzak duruyorum
babamda bizim 398le 3km kovalamış bayır yukarı gitmiş sonundada ağzı köpürmüşte yetişememiş bizimde pulluğun kurdağızı kırıldıydı :) bırakın bulaşmayın bu hayvana vurabiliyosan vuracan yoksa yaklaşmıcan ;D