PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bu iki marka neden bu kadar çok satılıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Demirde" data-source="post: 1153493" data-attributes="member: 73854"><p>Merhaba bu traktörlerin bu kadar çok satmasının diğer bir sebebi ise rakiplerinin çok zayıf konforsuz olmasından kaynaklanabilir . Bende New holland kullanmış biri olarak geçtiğimiz günlerde bir arkadaşın erkunt 80 beygir 2015 model traktörüne bindim . Zf şanzıman Perkins motor falan diyince beklentim hayli yüksekti . Taki bindiğim Vakit anladım New holland farkını , mesela çift çekere geçireceği zaman , diferansiyeli kitleyecegi zaman aşağıdan kol indiriyor bişeylere basıyor takır Tukur , çok ilginç geldi bana 2015 model traktörün böyle olması. New holland case de gerek power Shuttle olsun gerek düğmeli çift çekere geçiş ve diferansiyel kilidi olsun gerek kabin içi konforu olsun gerçekten o traktörden inince anladım. Bu tümösandada böyledir sanıyorum . Bu yüzden case ve New holland çok satmaktadır ve satacaktırda bana göre ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Demirde, post: 1153493, member: 73854"] Merhaba bu traktörlerin bu kadar çok satmasının diğer bir sebebi ise rakiplerinin çok zayıf konforsuz olmasından kaynaklanabilir . Bende New holland kullanmış biri olarak geçtiğimiz günlerde bir arkadaşın erkunt 80 beygir 2015 model traktörüne bindim . Zf şanzıman Perkins motor falan diyince beklentim hayli yüksekti . Taki bindiğim Vakit anladım New holland farkını , mesela çift çekere geçireceği zaman , diferansiyeli kitleyecegi zaman aşağıdan kol indiriyor bişeylere basıyor takır Tukur , çok ilginç geldi bana 2015 model traktörün böyle olması. New holland case de gerek power Shuttle olsun gerek düğmeli çift çekere geçiş ve diferansiyel kilidi olsun gerek kabin içi konforu olsun gerçekten o traktörden inince anladım. Bu tümösandada böyledir sanıyorum . Bu yüzden case ve New holland çok satmaktadır ve satacaktırda bana göre ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bu iki marka neden bu kadar çok satılıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt