Bu Nedir ?

http://img197.imageshack.us/img197/797/anahtarb.jpg
anahtarb.jpg

Bu nedir ?

Ynt: Bu Nedir ?

traktörde öyle anahtarlık mı olur...beyenmedim ... anahtarlık dediğn sanayideki kilitçide yedeğini yaptırabilecen ..anahtarlık o ...ya kaybolsa...

atilla link=topic=25500.msg209760#msg209760 date=1251654697' Alıntı:
traktörde öyle anahtarlık mı olur...beyenmedim ... anahtarlık dediğn sanayideki kilitçide yedeğini yaptırabilecen ..anahtarlık o ...ya kaybolsa...
kaybolursa duman olur adam.. :D

Bu bir traktör anahtarıdır. Farklı olan yanı ise, Immobiliser ' li olmasıdır. Anahtarlıkta ise küçük bir cüzdan ve içinde Key Code yazılı olan bir kart vardır. Bir bakışta çok teknolojik görünse de, açtığı traktörde olmayan şeyler de vardır; Örneğin, gece görüş ve geri görüş kameraları, yağmur sensörü, park sensörü yoktur. Bunlar yoksa; uydudan dümenleme olmuş, 65 km/h ile fren yaptığında beynin burun deliklerinden fışkırmış ne işe yarar ki kardeş. Dimi ama ?? uyy-*s

Agri_King link=topic=25500.msg210030#msg210030 date=1251668567' Alıntı:
Bu bir traktör anahtarıdır. Farklı olan yanı ise, Immobiliser ' li olmasıdır. Anahtarlıkta ise küçük bir cüzdan ve içinde Key Code yazılı olan bir kart vardır. Bir bakışta çok teknolojik görünse de, açtığı traktörde olmayan şeyler de vardır; Örneğin, gece görüş ve geri görüş kameraları, yağmur sensörü, park sensörü yoktur. Bunlar yoksa; uydudan dümenleme olmuş, 65 km/h ile fren yaptığında beynin burun deliklerinden fışkırmış ne işe yarar ki kardeş. Dimi ama ?? uyy-*s
Yani anlatıldığı kadar da teknolojik değil mi demek istediniz..

cubuklu06 link=topic=25500.msg211522#msg211522 date=1252064376' Alıntı:
birde bu anahtarın çalıştırdığı makinayı görebilsek dün denizliden geçtim ama hiç fenot fln yoktu :D

bende şayet bu ülkenin karasularında fenot olduğuna dair bilgi belgeye rastlamadım Unidentified Flying Object gibi bişidir heral