bu pulluk kasıyomu yoksa normalmi bi bakın

td 75 4x4

bu videodaki td75d sizce dedikleri gibi 3 lü pulluk taktığı için kasmışmı motoru bana öyle geldi ? ama video açıklamasında 3 lü 16 no pullukta sona kadar bıraktım yazıyo bilemedim

Ynt: bu pulluk kasıyomu yoksa normalmi bi bakın

evet bencede dusuk vites ve cok gaz o 75 lik 3 lu pulluğu arkasında bir sey yokmus gibi cekmesi lazım

pullugun inç i büyük ve video çekmek için kücük vites le bırakmış olabilirler. seste değişme yok.

muhtemelen 2 nin 2 siyle sürüyor sürdüğü derinlik az değil en az 35 40 cm o derinliği koparmak kolay değildir 2 nin 3 üne atsa vitesi bu seferde seri gelecek motor randımanlı süremeyecek o yüzden dir benim td 65 de 3 lü 14 lü alpler pullukla 2 nin 2 si çok güzel 2 nin 3 üne takınca motor resmen ölüyor az hidroliği havalandırınca da pulluk düzgün batmıyor zıplıyor yukarı yukarı dalmıyor toprağa yada benim hoşuma gitmiyor

1. videoda 3 ' lü 16 kullanacağına 4 ' lü 12 kullansa aynı yeri kaldırır. Her ikisi de 120 cm yer götürüyor. Böylece daha rahat sürüm olur bana göre.

1 .ci videoda vitez düşük videoyu iyi çekebilmek için 75 hp lik bir traktöre 3 lü takacağına 4 12 toprak sert deyilse 5 lide takabilirsin 2 videoda iyi çekiyo hakkını veriyo ve derinde sürüyo

Pulluk işi traktör gücünün yanında toprak yapısı ile de alakalı bir durum. Traktörün çekebileceği pulluk tercih edilmeli.