Bu sene çektiğim bazı resimler

Daha çokları vardı ama telefonum talihsiz bir kaza geçirdi ve kanalizasyonun dibini boyladı güçç*-* pcye aktardıklarım bunlar şimdiden teşekkürler güzel yorumlarınız için :)

sabahın dördünde beşinde donu kaçırmamak için kalktıgımız saatler.

İlaçları atarken

Kaç yıldır çiçek ekmiyoduk ekelim dedik aksilik diz boyu :))

Harmandayız

Harmanı bitirdik hemen sürüm gerçi bitmeden başladık ya o başka sıcakların dinmesini beklerken.

Bizde iş bitmez arada mola vermek hakkımız :)

Ynt: Bu sene çektiğim bazı resimler

böyle traktörle mola vermek ne demek ben uyuyakalana kadar durmam :) 6060ı diyarbakır harman bayiindenmi alındı? güzel paylaşım bu arada :)

heheheh :) diyarbakır cok uzak tam hatırlamıyorum 2009 model traktör ama buralardan bi yerlerden alındı

alipasalierkan link=topic=57530.msg617588#msg617588 date=1343572703' Alıntı:
Güzel paylaşım. CLAAS ' ta Antalya ' dan geldi heralde.
herkese teşekkurler. evet claas antalyadan geldi sapları sattıgımız kişiye ait.

hakan1 link=topic=57530.msg617671#msg617671 date=1343602593' Alıntı:
herkese teşekkurler. evet claas antalyadan geldi sapları sattıgımız kişiye ait.

Bir tane daha CLAAS ' ları vardı. Onu verip gidip Valtra aldıydılar. O yokmuydu? ARES ' ten sonra Valtra ' ya pek ısınamamışlardır diye tahmin ediyorum.

alipasalierkan link=topic=57530.msg617787#msg617787 date=1343671090' Alıntı:
Bir tane daha CLAAS ' ları vardı. Onu verip gidip Valtra aldıydılar. O yokmuydu? ARES ' ten sonra Valtra ' ya pek ısınamamışlardır diye tahmin ediyorum.

vallahi o kadarını bilmıyorum ya. firmanın ismi özdal kompost. adamlar mantarcı claas sadece balye yapyo ekstra bi ekipman takılmıyomuş. hatta aldıgımızdan beri balye makinasını cıkartmadık demişlerdi :)

malkaralı_yusuf link=topic=57530.msg617875#msg617875 date=1343715068' Alıntı:
Hakan hemşehrim, teşkilat geniş anlaşılan. paylaşım için teşekkürler, bereketli olsun, kaç traktör var sayamadım :)

Teşekkürler abi 3 5 tane traktörcügümüz var işte :)